Gastronomické príslušenstvo STALGAST

Firma Stalgast sa špecializuje na vybavovanie gastronomických zariadení, firma bola založená v roku 1990. Špecializuje sa na import gastronomického zariadenia, ktoré sú vyrábané po celom svete, ale tiež má vo svojej ponuke aj mnoho profesionálnych značiek, kedy ich zariadenia sú nevyhnutnou súčasťou každej modernej a profesionálnej kuchyne, ako je napríklad ROBOT COUPE, UNOX, SANNELLI, ISI, SUNNEX. V roku 2008 firma začala tiež vyrábať nerezový nábytok, a to v meste Radom, kde nielen vzniká nábytok na mieru podľa požiadaviek klienta, ale vyrába tu aj profesionálne umývačky určené do gastronómie, ďalej potom výdajné pulty, ale tiež aj polypropylénové dosky, napr. na krájanie, alebo náhradné koše do umývačiek riadu. Firma patrí k najväčším v strednej Európe, a to nielen čo sa týka predaja gastronomického zariadenia a príslušenstvo ponúkané pomocou svojich distribútorov. Firma sa stala tiež obľúbenou vďaka rýchlej dostupnosti tovaru, viac ako 7000 produktov je skladom priamo na ich skladoch. Obchod Gastromania.sk je priamym dodávateľom spoločnosti Stalgast.

Čítať viac >

Kuchynské príslušenstvo Stalgast

V širokej ponuke od firma Stalgast sa nachádza aj bohatá ponuka profesionálneho kuchynského príslušenstva, ktoré je vhodné nielen do profesionálnych gastronomických zariadení, ale tiež aj do domácností. Všetky výrobky sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu sú vysoko odolné a pevné. V ponuke od firmy Stalgast môžete nájsť napr. nerezové hrnce, nerezové gastronádoby, profesionálne príbory, taniere, poháre, vešiaky na poháre, plechy, tašky na pizzu a mnoho ďalších. Vďaka širokej ponuke rôzneho príslušenstva možno takto vybaviť profesionálne ako gastronomické kuchyne, tak aj reštaurácie, pizzerie, bary, kaviarne, cukrárne, pekárne, ale aj hotely, alebo catering. Firma tiež kladie dôraz na modernizáciu výrobkov, ale aj do samotnej výroby, preto sú jej výrobky vysoko inovatívne a viacúčelové.

Nerezový nábytok Stalgast

Najobľúbenejší výrobok od spoločnosti Stalgast je bezpochyby nábytok z nerezovej ocele. Vysoko kvalitné výrobky, prvotriedny materiál a extrémne presné spracovanie sú najdôležitejšími prvkami tohto nábytku. Vďaka týmto požiadavkám vzniká nábytok vo vysokej kvalite a v priaznivej cene, ktorá je akceptovaná klientom. V širokej ponuke nerezového nábytku od firmy Stalgast nájdeme napríklad vozíky, regále chrómované, stoly s drezom alebo s umývacou vaňou, skrine, alebo skrinky, police nástenné a mnoho ďalších. Všetok nerezový nábytok, ktorý je vyrobený firmou Stalgast má požadované atesty a tiež spĺňa všetky požadované normy, vďaka čomu je tento nábytok vhodný do profesionálnych gastronomických zariadení. Nábytok je dostupný v rôznych variantoch a formách, preto je vhodný ako do väčších, tak i menších gastronomických zariadení. Pozrite preto našu širokú ponuku nerezového nábytku od firmy Stalgast, ktorá sa nachádza na našich stránkach Gastromania.sk.