Najobľúbenejšie značky kuchynského vybavenia

Výber vybavenia pre profesionálnu a domácu prípravu pokrmov je hlavnou otázkou, ktorá určuje pohodlie a ergonómiu práce, rovnako ako kvalitu podávaných pokrmov. Bez ohľadu na ich veľkosť, alebo zameranie gastronomického zariadenia stojí za to investovať do produktov značiek, ktoré sa majú výborné odporúčania a dôveru zákazníkov. Kvalita zariadení, príslušenstva a kuchynských doplnkov má rozhodujúci vplyv na funkčnosť každej kuchyne, to ako profesionálne, tak aj domáce. Ktorým značkám je teda možné venovať osobitnú pozornosť? Určite je ich mnoho. Pozrime sa bližšie na niekoľko dodávateľov. Poďme spoznať ich históriu a ponuku.

Stalgast

Jednou z najznámejších značiek na trhu je Stalgast, existujúca už od roku 1990, ktorý sa špecializuje na výrobu a dovoz zariadení a príslušenstva pre profesionálnu gastronómiu. Od roku 2008 je v ponuke spoločnosti nerezový nábytok. Ide okrem iného napríklad o čašnícke a transportné vozíky, digestory, chladiace stoly, skladové regály, nerezové drezy, umývacie stoly, skrine a závesné police. Okrem nábytku najvyššej kvality vyrába Stalgast aj cateringové umývačky riadu, ohrevné a výdajné linky a plastové kuchynské príslušenstvo (ako sú napríklad koše do umývačky riadu a kuchynské dosky). Široký sortiment spoločnosti zahŕňa aj nerezové hrnce a misy, sklo a kuchynský riad, šálky, sitá a tašky na prepravu pizze. Moderné logistické centrum v Radome v súčasnej dobe ponúka viac ako 7500 produktov.

Hendi

Ďalšou známou a obľúbenou značkou je Hendi - výrobca a distribútor profesionálneho gastronomického vybavenia existujúceho už od roku 1934. Sortiment viac ako 3000 položiek zahŕňa okrem iného výrobky kuchynského vybavenia (konvekčné rúry, indukčné variče, vlčie mäso, kontaktné grily, ručné mixéry, univerzálne a špecializované panvice, hrnce, misy, elektronické váhy, teplomery pre mrazničiek a chladničiek, kuchynské dosky a nože), sklo a riad (príbory a taniere, porcelánové taniere, džbány a karafy, sady korenia a taniere), nerezový nábytok (čašnícke a transportné vozíky , skladovacie regály, stoly s drezom, umývadlá, pracovné stoly a závesné skrinky), barové vybavenie (kávovary, chladničky, sifóny na šľahačku, stroje na zmrzlinu, tyčové mixéry, výrobníky ľadu, drviče a formy na ľad, shakery, ručné a elektrické , vývrtky a otvárače barmanské, muddlery, odmerky a zásobníky), chladiace zariadenia (chladiace skrine, mraziace a chladiace skrine, teplé vitríny a šokové ochladzovače) a zariadenia pizzerie (pece na pizzu, vyvaľovacie zariadenie, špirálové mixéry, plechy, dosky, taniere, radielka, lopaty, kefy na čistenie pecí, termoboxy a tašky na prepravu pizze). Veľká časť ponuky Hendi funguje perfektne nielen v profesionálnych kuchyniach, ale aj v domácnostiach.

De Buyer

Ďalšou pozoruhodnou značkou je francúzska spoločnosť De Buyer, ktorá sa môže pochváliť nielen výrobkami najvyššej kvality, ale aj mimoriadne dlhou históriou - spoločnosť bola založená v roku 1830, takže za pár rokov oslávi dvojsté výročie nepretržitej činnosti. De Buyer je známy svojou inováciou - bolo patentovaných 10 nápadov technológov spoločnosti. Široká škála kuchynského vybavenia, profesionálneho aj len do domácnosti, zahŕňa panvice, hrnce a misky z uhlíkovej ocele a medi, rovnako ako riad a príslušenstvo slúžiace na prípravu pokrmov, ako sú formy, ráfiky a plechy, listy, rovnako ako valčeky, cukrárske vrecká, rezačky, štetce, ohrievače čokolády, cukrárske koncovky a plničky. Celý sortiment spoločnosti zahŕňa viac ako 2500 produktov. Väčšina z nich je vyrábaná v továrni spoločnosti a každá oceľová a medená kuchynská miska je ručne leštená.

Graef

Medzi popredné značky vyrábajúce špecializované kuchynské spotrebiče a príslušenstvo na použitie v profesionálnych i domácich kuchyniach určite patrí nemecká rodinná firma Graef,ktorá existuje od roku 1920. Jej najznámejšími produktmi sú predovšetkým ručné a elektrické kuchynské krájače, ktoré boli hlavnou špecializáciou v počiatočnom období činnosti spoločnosti. Dynamický rozvoj umožnil rozšíriť oblasť o ďalšie kuchynské spotrebiče. Aktuálny sortiment Graef zahŕňa aj kávovary, elektrické mlynčeky na kávu, vaflovače, sendvičovače, palacinky, elektrické brúsiče nožov a veľmi obľúbené rýchlovarné kanvice. Najvyššia kvalita, elegantný a moderný dizajn zariadenia Graef získal mnoho ocenení.

Sammic

Známou značkou kuchynského vybavenia je aj španielska spoločnosť Sammic, pôsobiaca od roku 1961, ktorá sa špecializuje na výrobu príslušenstva na varenie pri nízkych teplotách sous-vide, umývacie zariadenia, spracovanie a skladovanie potravín. Široké spektrum spoločnosti je zamerané predovšetkým na profesionálnu gastronómiu, hotelierstvo a cateringové služby. Ponuka spoločnosti Sammic zahŕňa aj stroje na krájanie zemiakov, elektrické krájače zeleniny, ručné mixéry s miešacím ramenom, planétové mixéry, tunelové umývačky riadu, jednokomorové a dvojkomorové vákuové baličky, ponorné obehové čerpadlá a náhradné diely a príslušenstvo pre ponúkané produkty, ako sú napríklad disky pre krájače, prídavné miešacie ramená, redukčné sady pre mixéry, sitá do mlynčekov na mäso a sady nožov.

Pridaj komentár

Údaje označené (*) sú povinné Vaše údaje budeme spracovávať v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov.