Chladiace dosky

Na čo sa používajú chladiace dosky?

Chladiace dosky sú inovatívne gastronomické zariadenia, ktoré sa najčastejšie používajú na servírovanie a neskoršiu prezentáciu pokrmov, šalátov a dezertov, ktoré boli predtým riadne vychladené. Povrch dosky je po celú dobu udržovaný na určitej teplote, vďaka čomu podávané pokrmy chutia fenomenálne a vydržia dlhšie čerstvé. Väčšina dostupných modelov je vybavená zamontovanou chladiacou jednotkou, ale existuje aj možnosť ju pripojiť aj k externej chladiacej jednotke. Na tento účel Vám odporúčame kontaktovať priamo náš tím.

Cena netto
od do
Dĺžka
od do
Počet gastronádob GN
od do
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím