váha | 2.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Belgická horká čokoláda kuvertura Madagaskar 67,4% Callets ™, 2,5 kg balenie, CHD-Q67MAD-E4-U70 je vyrobená z najkvalitnejšieho kakaa z Červeného ostrova. Madagaskar, známy tiež ako “Veľký červený ostrov”, je skutočnou pokladnicou tých najneobvyklejších chuťou a ingrediencií na svete: vanilka, tabak, korenie, exotické ovocie. Tu pestované kakao má veľmi intenzívnu vyváženú a sladkú chuť s jemnou horkosťou. Je doplnená osviežujúci, mierne kyslú dochutí a ovocnými tónmi pripomínajúcimi maliny, jalvcové bobuľky, citrusy a zrelé žlté plody, ako je marhuľa a ananás. Madagaskar chutí skvele v tabuľkách čokolády a formovaných výrobkoch. K tejto čokoláde sa výborne hodí sladší ingrediencie, ako je med a speculoos, alebo ingrediencie, ktoré sú stredne horké alebo kyslé: aromatické kávy, čaju, korenia s mierne ostrejší chuťou, olivový olej atď. Tieto madagaskarskej bôby majú výbornú chuť, hlavne odroda Forastero , s prídavkom Criollo a Trinitario.
Odporúčané kombinácie:
*Speculoos, muškátový oriešok, ružové korenie, kardamóm, mandarínka, rebarbora, grappa, horký pomarančový likér, olivový olej, etiópska káva, brazílska káva, káva blue Mountine.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, orechové polevy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, hľuzovky.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a krémy, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, vdolky, krémy na pečenie (na torty, dánske koláče a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 62%, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Kakaová hmota 54,5% tuku, 2,5 kg CM-CAL-E4-U70 je homogénna hmota vyrobená zo 100% čistého kakaa z najkvalitnejších pražených kakaových bôbov. Kakaová hmota je vo forme štandardných kôstok známych z iných produktov Callebaut – táto forma uľahčuje roztopenie a použitie produktu. Kakaová hmota je široko používaná v cukrárstve.
Do úschovne
*Mandľová náplň do praliniek – 46,5% mandlí, 5 kg PRAM-T14 * je zlatohnedá hladká pasta s chuťou karamelizovaných a jemne pražených mandlí. Vyrobené z mandlí najvyššej kvality. Mandľové pralinky Callebaut® sú vyrobené z najkvalitnejších mandlí lúskaných tesne pred pražením, majú sviežu, jemne praženú, ovocnú a jemne sladkú chuť. Mandle sa karamelizujú v medených kadiach do zlatista, potom sú jemne váľané, aby sa z nich vytvorila jemná tekutá hmota. Mandľová pasta sa dokonale spája s jemnejšími čokoládami, menej sladkými a s nie príliš vysokým obsahom kakaa, pretože zvýrazňujú jemné mandľové tóny. Dodávajú tiež chuť krémom, penám a zmrzline.
Do úschovne
Horká čokoláda do čokoládovej fontány, 56,9%, 2,5 kg balenie – CHD-N811FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového masla. Dezertné čokoláda pre čokoládové fontány – ideálne pre namáčanie ovocie, drobného pečiva, marshmallow – každý si ju zamiluje. Tento recept je nabitý intenzívny, hlbokú čokoládovou príchuťou – bohatú na kakao a s krásnou, vyváženou sladkostí. Okrem toho Callebaut® pridal do čokoládových fontán viac masla, ktoré im udržia tekutosť po dlhšiu dobu.
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.