váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 10 kg balenie, 811NV-01B, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Sušienková drť do náplní alebo dekorácií paille Feuilletine, 2,5 kg – M-7PAIL-E0-401 / BIG-PF-1BO-401 sú lahodné sušienky rozdrvené na malé kúsky. Chrumkavé sušienky, tiež známe ako Paille Feuilletine a Brisures de Crêpe Dentelle, majú jemnú karamelovú príchuť a umožňujú chrumkavú textúru všetkým cukrovinkám, koláčom, dezertom, čokoládovým penám, krémom alebo pralinkovým pastám. Zachovávajú si svoju chrumkavosť v komponentoch hustej konzistencie na báze čokolády, čistého orecha alebo pralinky.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Madirofolo 65%, 1 kg balenie – CHD-Q65MADN-E1-U68 o vysokej tekutosti. Na severe Madagaskaru sa nachádza plantáž Madirofolo, ktorá je obklopená tamarindovými stromy, ktoré dodávajú kakaovým bôbom jedinečnú ovocnú chuť. Čokoláda je veľmi tmavá a kyslastá, s vysokým obsahom kakaa. Je tiež veľmi horká a obsahuje v sebe citrusovú arómu.
Odporúčané kombinácie: vanilka, korenené sušienky, šafran, ružový grapefruit, limetka, kalamansi, sherry pedro Ximenes, karamel, višňový ocot, biely čínsky čaj
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Kakaové maslo vo forme kôstok Callets ™, 3 kg NCB-HDO3-654 je hlavnou ingredienciou, ktorú používa každý kreatívne majster čokolády. Kakaové maslo Callebaut® je vyrobené z vybraných pražených celých kakaových bôbov najvyššej kvality. Je 100% čistý a má neutrálnu chuť a farbu. Je to skvelý základ pre farebné zmesi určené pre postrek airbrush pištoľou. Je tiež vynikajúci prísadou pre reguláciu tekutosti vašej čokolády. Pridaním 1% až 8% kakaového masla do celkového objemu čokolády, bude čokoláda redšie, takže je ideálna pre tenké a veľmi tenké formovanie a polievanie. Kakaové maslo zvyšuje lesk a lámavosť čokolády vo tvarovaných a polievaných cukrárskych výrobkoch. Spracovanie kakaového masla Callebaut® je veľmi jednoduché. Predáva sa v balení s hmotnosťou 3 kg vo forme kôstok. Produkt je tiež dostupný v lyofilizovanej forme ako prášok Mycryo ™.
Do úschovne
Tmavá poleva na polievanie Moka, 20 kg balenie, IMD-N40CNAT-U61 je tmavá poleva, ktorá sa veľmi hodí na polievanie a zdobenie pečiva a tort. Ľahko sa používa a má vysoký lesk. Je vyrobená z kakaovej pasty. Neobsahuje palmový olej ani stužené tuky.
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.