váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Kakao Extra Brute, 1 kg balenie, DCP-22SP-E0-760, je alkalizované, aromatické kakao s obsahom tuku 22-24% a výraznou červenou farbou. Je ideálné pre obaľovanie praliniek, pre zdobenie tort, sušienok, muffiny a brownies. Je vyrobené z pražených a drvených kakaových bôbov tej najvyššej kvality.
Do úschovne
Kakaové maslo vo forme kôstok Callets ™, 3 kg NCB-HDO3-654 je hlavnou ingredienciou, ktorú používa každý kreatívne majster čokolády. Kakaové maslo Callebaut® je vyrobené z vybraných pražených celých kakaových bôbov najvyššej kvality. Je 100% čistý a má neutrálnu chuť a farbu. Je to skvelý základ pre farebné zmesi určené pre postrek airbrush pištoľou. Je tiež vynikajúci prísadou pre reguláciu tekutosti vašej čokolády. Pridaním 1% až 8% kakaového masla do celkového objemu čokolády, bude čokoláda redšie, takže je ideálna pre tenké a veľmi tenké formovanie a polievanie. Kakaové maslo zvyšuje lesk a lámavosť čokolády vo tvarovaných a polievaných cukrárskych výrobkoch. Spracovanie kakaového masla Callebaut® je veľmi jednoduché. Predáva sa v balení s hmotnosťou 3 kg vo forme kôstok. Produkt je tiež dostupný v lyofilizovanej forme ako prášok Mycryo ™.
Do úschovne
Chrumkavá karamelová náplň Cara Crakine ™, 5 kg balenie, FNF-CARACR-E4-656, je náplň z karamelovej čokolády s kúskami drvených sušienok. Má veľmi bohatú, karamelovú chuť a príjemnú, hladkú štruktúru s chrumkavými prvkami. Je ideálna pre plnenie praliniek, čokoládových tyčiniek a čokoládových košíčkov.
Do úschovne
Horká čokoláda – Force Noire ™ 50%, 5 kg balenie – CHD-X50FNOI-E4-U72 je intenzívna horká čokoláda s nízkou tekutosťou a lahodnou vyváženou kakaovú chuťou. Obsah kakaa 50% a 28% kakaového masla. Pôvod: západoafrickej kakaové bôby, hlavne odroda Forastero.
Odporúčané kombinácie: fleur de sel, čierna čerešňa, malina, hruška, banán, marhuľa, starý rum, Côtes du Rhône, karamel, káva java arabica, chlieb
Odporúčané použitie: cesta, peny, náplne, ganache
Do úschovne
Belgická horká čokoláda kuvertura Sao Thome 70% Callets ™, 2,5 kg balenie, SAOTHOME-E4-U70 je vyrobená z odrôd kakaových bôbov Amelonado z ostrova Svätý Tomáš. V roku 1822 boli Svätý Tomáš a Princov ostrov prvými africkými ostrovy, ktoré dovážali kakao z Brazílie – preto im boli dané názvy “čokoládové ostrovy”. Dodnes sa na ostrove nachádza niekoľko priamych potomkov pôvodných juhoamerických rastlín Forastero, ktoré poskytujú veľmi kvalitné boby. Callebaut® Sao Thoma má veľmi intenzívne a komplexná chuť, bohatú na pražené kakao s množstvom osviežujúcich ovocných tónov: marhúľ, červeného ovocia, citrusov a dokonca aj čajové arómu. São Thoma je skvelé pre vychutnávanie chuti pravej čokolády. Naši kuchári odporúčajú kombinovať túto čokoládu s ovocím so strednou až vysokou kyslosťou a sladkostí. Mierne horké prísady, ako sú vlašské orechy alebo jemná káva a korenia, ako je sečuánske korenie, ktoré pôsobia na jazyk, tiež vytvárajú krásne harmónie. Vďaka svojej štandardnej tekutosti môže byť Sao Thome použitá v širokej škále aplikácií: formovanie, polievanie, ganache, ochucovanie krémov a pien do koláčov atď. Perfektná chuť dodávajínboby Sao Thoma, odroda Amelonado (Forastero).
Odporúčané kombinácie:
*Sečuánske korenie, tymián, kardamóm, čučoriedka, limetka, maracuja, pomaranč, banán, citrón, grappa, karamel, vlašské orechy, balzamikový ocot, syr čedar, kozí syr, brazílska káva, papua ng – guatemala, káva blue Mountine.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), príchuť. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, orechové polevy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, hľuzovky.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a krémy, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárenské výrobky. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, vdolky, krémy na pečenie (na koláče, dánske koláče a koláče).
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.