váha | 10 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Náplň na pečenie Horno, 25 kg balenie, FNN-U86HORN-842 je náplň na báze horkej čokolády, vhodná pre pekárenské a cukrárenské výrobky, ktoré vyžadujú pečenie. Je odolná voči vysokým teplotám a zachováva si jemnú, krémovú štruktúru. Vhodná pre cukrárske zdobenie.
Do úschovne
Tmavá poleva Pâte à Glacer Brune, 5 kg vedro – M-9VSBR-E0-656 je výrobok, ktorý nevyžaduje temperovanie, v intenzívnej tmavej farbe, ktorá dodá vašim výtvorom dokonalý lesk.
Do úschovne
*Krém na plnenie, 18% lieskových orieškov Crema Doppia Nocciola, 5 kg vedro FNN-S1835-651*Hľadáte krémovú prémiovú náplň vyrobenú pre skutočných remeselníkov? Crema Doppia Nocciola je lahodná orechová náplň z 18,5% čerstvo pražených lieskových orieškov. Chvíľu pred pražením sa lúpu, takže uvoľní svoju autentickú chuť a spoľahlivú štruktúru. V kombinácii s 16,5% čokoládou Callebaut® má táto krémová náplň intenzívnejšiu a trvalejšiu chuť lieskových orieškov. Crema je úplne nový rad ponúkajúci dekadentné, ľahko použiteľné čokoládové náplne ideálne na roztieranie, striekanie, vstrekovanie, ochucovanie, plnenie a zdobenie v širokej škále aplikácií po pečení. Navyše je táto náplň bezlepková, neobsahuje farbivá, umelé arómy ani sóju!
Krémy ponúkajú:
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 70,5% Callets ™, 10 kg balenie, 70-30-38NV-01B. Recept č. 70-30-38 – horká čokoláda, velebená šéfkuchári a chocolatier po celom svete. Má intenzívnu, ale vyváženú chuť čokolády, v ktorej dominuje praženej kakao, silné horké tóny a svieže ovocné tóny. Vďaka tomu je ideálna čokoládou pre zintenzívnenie čokoládovej chuti vo vašich výtvoroch. Vďaka nižšej tekutosti je ideálna na ochutenie všetkého, od krémových až po dezertné omáčky. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
*Odporúčané kombinácie: *
*Soľ, rascu, sečuánske korenie, čučoriedky, limetky, chardonnay, Leffe Dark, balsamico, ocot Brie, Earl Grey
*Odporúčané použitie: *
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Horká čokoláda 55%, 10 kg balenie, CHD-Q11PL-86A je dezertná čokoláda s 55% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.