Bufetové dávkovače na cereálie a müsli pre profesionálnu gastronómiu

Nepostrádateľnou súčasťou každého bufetu, hotela, bankete, rautu a vonkajšej akcie je dávkovač cereálií a müsli, ktorý umožňuje presné dávkovanie sypkých potravín. Náš sortiment zahŕňa široký výber stolových a bufetových dávkovačov na cereálie, müsli a oriešky. Sú vhodné pre reštaurácie, hostince, cateringové firmy, penzióny a svadobné domy.

Čítať viac >

Dávkovače na cereálie pre bufety a švédske stoly

Ponúkame dávkovače na cereálie v mnohých rôznych variantách, aby si každý z našich zákazníkov mohol vybrať dokonalý výrobok, ktorý splní všetky jeho očakávania. Ponúkame bufetové dávkovače na cereálie a müsli s jednou, dvoma alebo troma estetickými nádobami. Najväčšie dávkovače majú objem až 16 l a sú vyrobené zo zinku, nerezovej ocele, skla, polykarbonátu, akrylu, dreva, plastu, lakovanej ocele a chrómovanej ocele. Všetky tieto materiály sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolnosťou.

Bufetový dávkovač cereálií dostupný v mnohých rôznych variantách na Gastromania.cz!

Prečo investovať do bufetového dávkovača na cereálie? Jedná sa o doplnok, ktorý umožní pútavo stôl a uľahčí hosťom bezdotykové dávkovanie požadovaného množstva cereálií. Prezrite si celú našu ponuku av prípade otázok sa obráťte na náš tím. Prajeme Vám úspešné nakupovanie!