Žiaden produkt nebol nájdený
Dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu, ktoré ponúkame, môžete rozdeliť do dvoch skupín: fyzické a chemické.
Prvá skupina zahŕňa špecializované nasvetlovače a sterilizátory, ktoré ničia mikróby, napr. produkcia špecifických dávok UV žiarenia. Zahŕňa tiež všetky chladiarne a pasterizátory. Dezinfekčný prostriedok pre gastronómiu, ktorý odporúčame majiteľom prevádzok vína, sú guličky na čistenie karaf a vinných nádob. Odstraňujú zvyšky vína, ktoré je ťažko dosiahnuť úzkym hrdlom nádoby, čo je ideálnym priestorom pre mikroorganizmy.
Chemické dezinfekčné prostriedky pre gastronómiu sú rôzne typy mydiel a antibakteriálnych tekutín, určených k umývaniu rukou a dezinfekcií kuchynského a barového vybavenia.
Oba typy dezinfekčných prostriedkov pre gastronómiu sú osvedčené. Zoznámte sa s nimi ešte dnes a zbavte sa baktérií navždy.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.