Elektrické výrobníky a drviče ľadu

Ľad je veľmi dôležitou súčasťou väčšiny miešaných nápojov a kokteilov, a to úplne bez ohľadu na ročné obdobie. Je tiež súčasťou rôznych ovocných a zeleninových smoothie, štiav a tiež niektorých pokrmov. Preto si môžete len ťažko predstaviť profesionálne fungujúci bar, reštauráciu, klub, krčmu či podobné gastronomické prevádzky bez potrebného množstva drveného ľadu – pripraveného na okamžité použitie, ideálne pri ruke.

Aby sme zaistili dostatočné množstvo ľadu pre barmana či obsluhu, ktorí stále pripravujú chladené a miešané nápoje, oplatí sa investovať do elektrického výrobníka drveného ľadu, ktorý bude plne odpovedať potrebám danej prevádzky. Výber vhodného typu výrobníka závisí na charaktere prevádzky, priemernom počte obsluhovaných zákazníkov a tiež počte nápojov podávaných s ľadom. Menšie výrobníky drveného ľadu, ktoré nevyžadujú stále pripojenie k vode, sú ideálne pre menšie reštaurácie či cateringové firmy. Väčšie a zároveň veľmi výkonné zariadenie na výrobu ľadu sú úplne určite správnou voľbou pre niekoľkohodinovú prevádzku napríklad v nočných kluboch.