materiál: | silikón |
---|---|
rozmery cukroviniek: | 31x29x15 mm |
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pigs od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.135.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare prasiatok o rozmeroch 31×29×15 mm, objem 6 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Silikónová forma na dezerty monoporcia GG005 od talianskej firmy Pavoni, je úplnou revolúciou vo svete cukrárov. Vznikla vďaka spolupráci so svetoznámym majstrom cukrárom – Paolo Griff. Mnohoročné skúsenosti v cukrárske brandži a inovatívne technológie vo výrobnom procese sa spojili, a to, čo je možné vďaka forme vytvoriť je úplne úchvatné. Forma je ideálny pre vytvorenie nielen sladkých dezertov typu monoporcia, ale aj dekorácií, ktoré doplnia akýkoľvek slaný pokrm. Všestrannosť je skutočným kľúčom k úspechu, vďaka ktorému si aj tí najnáročnejší labužníci zamilujú elegantný vzhľad a dokonalé prevedenie. Silikónová forma na dezerty monoporcia Spirale s rozmermi 400×300 mm, má 6 okrúhlych, špirálových jamiek – rozmery 120×110×3,5 mm, objem 15 ml. Forma je vyrobená z veľmi kvalitného silikónu, ktorý sa vyznačuje ergonómiou, pevnosťou a teplotnou odolnosťou – možno ju používať ako v rúre, mikrovlnnej rúre, tak v chladničke i mrazničke. Ideálne pre cukrárne, pekárne, rôzne gastronomické prevádzky a tiež domácej kuchyne amatérskych cukrárov.
Do úschovne
Jednorazové formy na zmrzlinové dezerty VL200 inovatívny produkt talianskej spoločnosti Pavoni, ktorá vďaka spolupráci s najlepšími cukrárskymi majstrami na svete vytvára produkty, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Zaoblené hrany formy pomáhajú dosiahnuť dokonalého zasklenia, čím sa zabráni nevzhľadným chybám na povrchu výrobku. Použitie produktu šetrí miesto a čas – formy možno stohovať a odtrhávacia páska umiestnená vo forme zaručuje rýchle a bezpečné vybratie dezertu. Forma zabraňuje kondenzácii a zmršťovanie dezertov v mrazničke. Jednorazové formy na zmrzlinové dezerty VL200 sa predávajú v sade 150 ks okrúhlych foriem s priemerom 200 mm a výškou 40 mm. Výrobok je odporúčaný pri práci v cukrárňach, pekárňach, stravovacích zariadeniach.
Do úschovne
Hranatá silikónová forma na torty a múčniky TOR180×180 h40/6 s rozmermi 180×180×40 mm a obsahom 1248 ml. Formu vyrába talianska firma SILIKOMART v sérii TortaFlex. Vďaka tejto forme je možné jednoducho vyrobiť 6 ks pôsobivých a sofistikovaných zákuskov. Hranatý základ formy umožňuje jednoduchú prípravu dezertov. Forma na múčniky a torty 25.418.87.0098 je ideálnym pomocníkom pre domácnosť, ale aj pre kaviarne, cukrárne, jedálne či cateringové firmy. Je vhodná do umývačky riadu a je odolná voči chladu a zároveň vysokej teplote v rúre na pečenie alebo v mikrovlnnej rúre. Forma je vyrobená zo silokónu a to zaručuje najlepšie výsledky pri pečení, krátku dobu výroby a jednoduché riešenie pre uchovávanie. Garancia odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovne
Sada foriem na nanuky + drievka PL11 produkt inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý bol vytvorený s použitím najkvalitnejšieho plastu, ktorý je bezpečný pri práci s potravinami. Táto sada je dokonalým riešením pre každého, kto ocení vysokú kvalitu a originálny dizajn produktov, ktoré dostávajú. Pevná konštrukcia formy zabezpečuje jej trvanlivosť, tvar a výrazné hrany zaisťujú výnimočný efekt. Formy na sady na nanuky + drievka PL11 sa skladá z formy s piatimi dutinami v rozmeroch 25×60 mm a objeme 20 ml. Sada obsahuje 50 drevených tyčiniek. S pomocou formy môžete vytvoriť jedinečnú zmrzlinu aj ďalšie sladké dezerty. Vďaka všestrannému použitie na výrobu zmrzliny a cukrárskych výrobkov je produkt odporúčaný ako pre cukrárne, pekárne, tak pre milovníkov sladkého pečiva.
Do úschovne
Mikroperforovaná forma na múčniky a dezerty FF4303 je absolútne inovatívny produkt obľúbenej, talianskej firmy Pavoni, ktorá smeruje svoje produkty ako k profesionálnym, tak jednotlivým zákazníkom. Vďaka spolupráci so skvelými majstrami cukrári, vznikla forma, ktorá spĺňa všetky predstavy o ideálnej pružnosti a všestrannosti. Unikátna štruktúra umožňuje široké možnosti využitia – forma je vhodná na prípravu ako sladkých tak slaných pochúťok. Od koláčikov po žemle, od tradičných po veľmi moderné recepty. Výrobok sa ľahko používa, zaisťuje vysokú efektivitu výroby, rovnomerné pečenie, dokonalé kysnutie a perfektné tvary hotových výrobkov. Zamedzuje tvoreniu bublín, zlepovanie a deformácii okrajov pečených výrobkov. Mikroperforovaná forma na múčniky a dezerty FF4303 o rozmeroch 300×400 mm, má 24 hranatých jamiek, boční délka 37/45 mm, výška 16 mm. Objem jednotlivých jamiek: 27 ml. Forma sa veľmi jednoducho čistí a skladuje. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny, gastronomické provozovny a také domácí kuchyně amatérských cukrářů.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Vertigo od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.104.77.0065 v tvare 15 vodných vírov – priemer 28 mm, výška 20 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Easter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.105.77.0065 v tvare 14 Veľkonočných motívov – rozmery 30×43×16 mm, objem 6 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Chrismas od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.106.77.0065 v tvare 12 Vianočných motívov – rozmery 34×34×18,5 mm, objem 6 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Praline od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.107.77.0065 v tvare 15 praliniek – priemer 30 mm, výška 18,5 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Fleury od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.108.77.0065 v tvare 15 kvetín – rozmery 30×30×15,5, objem 9 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Jack od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.106.77.0065 v tvare 12 dekoratívnych obdĺžnikov – rozmery 37×20×20 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Nature od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.110.77.0065 v tvare 8 listov – rozmery 51×23×14,5 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tablette od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.111.77.0065 v tvare 8 listov – rozmery 38×28×4,5 mm, objem 3,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Mr. Ginger od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.112.77.0065 v tvare 12 sviatočných perníkov – rozmery 43×35×12 mm, objem 4 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Rose od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.113.77.0065 v tvare 15 ruží – priemer 28 mm, výška 18 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Rashion od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.114.77.0065 v tvare 14 módnych motívov – rozmery 41×30×12 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Mood od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.115.77.0065 v tvare 12 smajlíkov – rozmery 33×34×17 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Dino od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.116.77.0065 v tvare 12 dinosaurov – rozmery 40×33×16 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tea Time od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.117.77.0065 v tvare 12 čajových motívov – rozmery 43,6×29×15 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Robochoc od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.118.77.0065 v tvare 12 robotických motívov – rozmery 39,5×26,7×16 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Fantasia od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.119.77.0065 v tvare 15 múčnikov – priemer 28,5 mm, výška 15 mm, objem 6,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Kono od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.120.77.0065 v tvare 15 kuželov – priemer 26 mm, výška 28 mm, objem 16,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Macaron od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.121.77.0065 v tvare 15 makróniek – priemer 26 mm, výška 28 mm, objem 7,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Good Morning od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.122.77.0065 v tvare 12 raňajkových motívov – rozmer 39×24,5×13 mm , objem 6,9 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Winter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.123.77.0065 v tvare 15 zimných motívov – rozmer 33×27×15 mm , objem 116 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Springlife od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.124.77.0065 v tvare 15 jarných motívov – rozmer 36×26×15 mm , objem 111 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Biscuit od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.125.77.0065 v tvare 8 sušienok – rozmer 49×29×6,8 mm , objem 129 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Gufi od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.126.77.0065 v tvare 15 sovičiek – rozmer 34×30×15 mm , objem 112,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Angels od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.127.77.0065 v tvare 12 anjelikov – rozmer 35×30×16 mm , objem 111,4 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Spoon od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.128.77.0065 v tvare 7 lyžičiek – rozmer 96×26×6 mm , objem 43 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Bootton od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.129.77.0065 v tvare 15 gombíkov – rozmer 30×30×6 mm , objem 50 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Easter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.130.77.0065 v tvare 12 Veľkonočných motívov – rozmer 34×34×18 mm , objem 104 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu Choco keys od talianskej firmy Silikomart, ktorá sa preslávila svojimi inovatívnymi výrobnými postupmi a vysokou kvalitou prevedenia. Forma je ideálna ako pre profesionálnych cukrárov, tak pre amatérskych cukrárov a všetkých, kto si rád vychutnáva sladké dezerty s neodolateľnou chuťou a dokonalým tvarom. Forma na čokoládu 22.133.77.0065 o rozmeroch 34×84×14 mm, umožňuje pripraviť 8 čokoládových tvarov – kľúč, objem 8 ml každý. Forma je veľmi praktická, nenáročná na údržbu a neobvykle ergonomická, čo zaručuje dlhodobé používanie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Fruits od talianskej firmy Silikomart je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. Silikónová forma 22.132.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare ovocia: 3 x ananas 38×22 mm a výška 15 mm, 3 x jahoda 35×25 h 15 mm, 3x hrozno 35×23 h 15 mm, 3x višňa 36×31 h 15 mm, 3x banán 40×27 mm h 15 mm – objem 10 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Love Choco Bar od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.138.77.0065 v tvare čokoládovej tabuľky so srdiečkami o rozmeroch 155×77×9 mm, objem 85 ml, vďaka ktorej možno vytvoriť tabuľku čokolády, tiež s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Coffee Choco Bar od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.139.77.0065 v tvare čokoládovej tabuľky s kávovými zrnkami o rozmeroch 155×77×9 mm, objem 85 ml, vďaka ktorej možno vytvoriť tabuľku čokolády, tiež s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Starfish od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.142.77.0065 sa skladá z 14 častí, v tvare hviezdic o rozmeroch 34×34×15 mm, objem 5,6 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Melody od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.143.77.0065 sa skladá z 12 častí, v tvare gitary, huslí, saxofónu a klavíra o rozmeroch 36×24 mm, objem 5 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pine od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.146.77.0065 sa skladá ze 4 častí, v tvare vianočného stromčeka o rozmeroch 36×24 mm, objem 13 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Flame od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.147.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D plameňov o rozmeroch 15×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky My love od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.148.77.0065 sa skladá z 12 častí, v tvare 3D srdiečok o rozmeroch 12×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tartufino od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.150.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D guličiek o rozmeroch 15×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Drop od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.153.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D vajíček o rozmeroch 23×30 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.