materiál: | silikón |
---|---|
rozmery cukroviniek: | 155x76x8,5 mm |
Forma na čokoládu a pralinky Love Choco Bar od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.138.77.0065 v tvare čokoládovej tabuľky so srdiečkami o rozmeroch 155×77×9 mm, objem 85 ml, vďaka ktorej možno vytvoriť tabuľku čokolády, tiež s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Silikónová forma na torty a múčniky zo série 60×40 Sessanta Quaranta, vyrobená talianskou spoločnosťou SILIKOMART, s rozmerom jedného výrobku: 25×25×24 mm a objemom 12 ml. Celá forma o objeme 1056 ml pojme 88 produktov. Jedinečný štvorcový tvar s priehlbinou uprostred umožňuje vytvárať jedinečné dezerty a torty s dizajnovým vzhľadom. Výrobok sa skvele hodí na okázalé rauty, kinderbally, narodeninové oslavy aj do domácností. Ideálne pre stravovacie zariadenia, cukrárne, kaviarne, reštaurácie a cateringové spoločnosti. Je možné ich používať v mrazničke aj v rúre, umývačke riadu a mikrovlnnej rúre. Výrobok forma na torty a múčniky 40.447.20.0000 je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, čo zaručuje bezproblémový výsledok, krátku dobu výroby a ľahké skladovanie so zaručenou trvanlivosťou.
Do úschovne
Silikónová forma na koláče, torty, zákusky a dezerty SFT252 / Y s tvarom slnečnice, vyrobená talianskou spoločnosťou Martellato, s rozmermi: 260 × 70 mm a objem 2250 ml, vybavená špeciálnym odnímateľným ráfikom Safe Ring pre zachovanie cesta alebo hmoty v dokonalom tvare – od prípravy až po vybratie z formy. Produkt Vám dáva príležitosť vytvárať jedinečné zákusky, tortičky, torty a dezerty s dizajnovým vzhľadom. Perfektný pre honosné rauty, detské plesy, narodeninové oslavy aj na doma. Ideálne pre reštaurácie, cukrárne, kaviarne či cateringové spoločnosti. Vhodné do mrazničky aj do rúry. Produkt forma na torty a dezerty SFT252 / Y je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, čo zaručuje bezproblémový efekt, krátku dobu výroby a jednoduché skladovanie so zaručenou trvanlivosťou od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Silikónová forma na dezerty typu monoporcia PX4319 od talianskej firmy Pavoni, bola vytvorená v spolupráci so špičkovými majstrami cukrármi, aby výsledný produkt spĺňal kritériá prvotriednej kvality. Forma je vyrobená z veľmi kvalitného silikónu, ktorý sa vyznačuje ergonómiou, pevnosťou a teplotnou odolnosťou – možno ju používať ako v rúre, tak v chladničke aj mrazničke. Možno umývať v umývačke riadu. Silikónová forma na dezerty typu monoporcia DADA o rozmeroch 400×300 mm. Forma má 5 jamiek, vďaka ktorým možno vytvoriť 5 špirálových, 3D dezertov o rozmeroch 360×42×37 mm, objeme 420 ml. Forma je skvelým pomocníkom na vytvorenie malých, exkluzívnych dezertov. To jediné obmedzenie vo výrobnom procese je vlastnej fantázie a kreativita – možno vytvoriť viacvrstvové dezerty s rôznymi krémami alebo piškótovým cestom, ozdobené poťahovacou hmotou, lesklú glazúrou alebo zamatovým sprejom. Ak otvoríte bránu tvorivosti, možnosti budú neobmedzené, a výsledky vždy ohromujúci! Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne, gastronomické prevádzky a tiež domáce kuchyne amatérskych kuchárov.
Do úschovne
Silikónová forma na pečenie a dezerty TOP08 je produkt inovatívnej, talianskej firmy Pavoni, ktorý bol vyrobený s myšlienkou ako na profesionálnu klientelu, tak na individuálneho zákazníka. Forma bola navrhnutá firmou Pavoni v spolupráci s majstrom cukrárom Emmanuelem Forcone. Forma je ideálna na výrobu originálnych dezertov alebo tzv. dekorácie na pečivo a dezerty v reštauračnom segmente – Horeca. Predstavuje klasické tvary v kombinácii s modernými konceptmi, ktoré dodávajú vyrobeným dezertom na elegancii. Silikón, ktorý je pri výrobe formy použitý, je spoľahlivý pri teplotách od -60 ° C do +230 °C, takže môžete formu používať v pekárenských peciach, v mraziacich a mikrovlnných rúrach. Formu môžete umývať v umývačke riadu. Silikónová forma na pečenie a dezerty RIVER má rozmery 300×175 mm a má dve okrúhle, ozdobné výplne o priemere 135 mm, výške 15 mm a objeme 110 ml. Forma sa ideálne hodí na prácu s cukrovou polevou, piškótom, marcipánom, alebo krémom. Je vhodná pri práci v cukrárňach, gastronomických zariadeniach alebo v domácnostiach.
Do úschovne
Silikónová forma Formaflex FRT053 produkt inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorá v spolupráci s najlepšími svetovými cukrárskymi majstrami vytvorila jedinečný rad silikónových foriem, ktoré sa vďaka svojej všestrannosti osvedčia ako v cukrárskom, stravovacím, tak v cateringovom priemysle. K výrobe predmete bol použitý najkvalitnejší silikón, ktorý zaručuje jeho ergonómiu a trvanlivosť. Odolnosť proti vysokej teplote umožňuje použitie formy v peciach, mikrovlnných rúrach aj chladničkách a mrazničkách. Nepriľnavý povrch formy výrazne uľahčuje odstraňovanie hotových výrobkov. Silikónová Formaflex TONDA CANNELLATA v tvare kruhu o priemere 300 mm, výške 30 mm, má objem 1850 ml. Forma je ideálny pre vytváranie sladkých tort a dezertov, rovnako ako slaných variácií pokrmov, ktoré svojím originálnym tvarom potešia aj tých najnáročnejších zákazníkov. Produkt je možné čistiť v umývačke riadu a vďaka flexibilným vlastnostiam nie je jeho skladovanie problém.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Vertigo od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.104.77.0065 v tvare 15 vodných vírov – priemer 28 mm, výška 20 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Easter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.105.77.0065 v tvare 14 Veľkonočných motívov – rozmery 30×43×16 mm, objem 6 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Chrismas od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.106.77.0065 v tvare 12 Vianočných motívov – rozmery 34×34×18,5 mm, objem 6 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Praline od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.107.77.0065 v tvare 15 praliniek – priemer 30 mm, výška 18,5 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Fleury od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.108.77.0065 v tvare 15 kvetín – rozmery 30×30×15,5, objem 9 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Jack od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.106.77.0065 v tvare 12 dekoratívnych obdĺžnikov – rozmery 37×20×20 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Nature od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.110.77.0065 v tvare 8 listov – rozmery 51×23×14,5 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tablette od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.111.77.0065 v tvare 8 listov – rozmery 38×28×4,5 mm, objem 3,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Mr. Ginger od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.112.77.0065 v tvare 12 sviatočných perníkov – rozmery 43×35×12 mm, objem 4 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Rose od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.113.77.0065 v tvare 15 ruží – priemer 28 mm, výška 18 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Rashion od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.114.77.0065 v tvare 14 módnych motívov – rozmery 41×30×12 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Mood od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.115.77.0065 v tvare 12 smajlíkov – rozmery 33×34×17 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Dino od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.116.77.0065 v tvare 12 dinosaurov – rozmery 40×33×16 mm, objem 8 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tea Time od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.117.77.0065 v tvare 12 čajových motívov – rozmery 43,6×29×15 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Robochoc od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.118.77.0065 v tvare 12 robotických motívov – rozmery 39,5×26,7×16 mm, objem 10 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Fantasia od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.119.77.0065 v tvare 15 múčnikov – priemer 28,5 mm, výška 15 mm, objem 6,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Kono od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.120.77.0065 v tvare 15 kuželov – priemer 26 mm, výška 28 mm, objem 16,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Macaron od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.121.77.0065 v tvare 15 makróniek – priemer 26 mm, výška 28 mm, objem 7,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Good Morning od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.122.77.0065 v tvare 12 raňajkových motívov – rozmer 39×24,5×13 mm , objem 6,9 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Winter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.123.77.0065 v tvare 15 zimných motívov – rozmer 33×27×15 mm , objem 116 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Springlife od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.124.77.0065 v tvare 15 jarných motívov – rozmer 36×26×15 mm , objem 111 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Biscuit od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.125.77.0065 v tvare 8 sušienok – rozmer 49×29×6,8 mm , objem 129 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Gufi od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.126.77.0065 v tvare 15 sovičiek – rozmer 34×30×15 mm , objem 112,5 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Angels od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.127.77.0065 v tvare 12 anjelikov – rozmer 35×30×16 mm , objem 111,4 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Spoon od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.128.77.0065 v tvare 7 lyžičiek – rozmer 96×26×6 mm , objem 43 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Bootton od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.129.77.0065 v tvare 15 gombíkov – rozmer 30×30×6 mm , objem 50 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Easter od talianskej firmy Silikomart, je vyrobená z prvotriednych materiálov a zaručuje tak maximálny komfort používania a ponúka širokú škálu možností – je vhodná na používanie v teplotnom rozmedzí od -60 do +230 C. Forma 22.130.77.0065 v tvare 12 Veľkonočných motívov – rozmer 34×34×18 mm , objem 104 ml, je vhodná na vytvorenie čokoládových či iných praliniek (tiež s náplňou). Forma je neobvykle pružná, nie je objemná a je tak veľmi praktická. Môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako pre profesionálov tak individuálnych klientov.
Do úschovne
Forma na čokoládu Choco keys od talianskej firmy Silikomart, ktorá sa preslávila svojimi inovatívnymi výrobnými postupmi a vysokou kvalitou prevedenia. Forma je ideálna ako pre profesionálnych cukrárov, tak pre amatérskych cukrárov a všetkých, kto si rád vychutnáva sladké dezerty s neodolateľnou chuťou a dokonalým tvarom. Forma na čokoládu 22.133.77.0065 o rozmeroch 34×84×14 mm, umožňuje pripraviť 8 čokoládových tvarov – kľúč, objem 8 ml každý. Forma je veľmi praktická, nenáročná na údržbu a neobvykle ergonomická, čo zaručuje dlhodobé používanie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Fruits od talianskej firmy Silikomart je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. Silikónová forma 22.132.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare ovocia: 3 x ananas 38×22 mm a výška 15 mm, 3 x jahoda 35×25 h 15 mm, 3x hrozno 35×23 h 15 mm, 3x višňa 36×31 h 15 mm, 3x banán 40×27 mm h 15 mm – objem 10 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pigs od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.135.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare prasiatok o rozmeroch 31×29×15 mm, objem 6 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Coffee Choco Bar od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.139.77.0065 v tvare čokoládovej tabuľky s kávovými zrnkami o rozmeroch 155×77×9 mm, objem 85 ml, vďaka ktorej možno vytvoriť tabuľku čokolády, tiež s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Starfish od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.142.77.0065 sa skladá z 14 častí, v tvare hviezdic o rozmeroch 34×34×15 mm, objem 5,6 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Melody od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.143.77.0065 sa skladá z 12 častí, v tvare gitary, huslí, saxofónu a klavíra o rozmeroch 36×24 mm, objem 5 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Pine od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.146.77.0065 sa skladá ze 4 častí, v tvare vianočného stromčeka o rozmeroch 36×24 mm, objem 13 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Flame od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.147.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D plameňov o rozmeroch 15×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky My love od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.148.77.0065 sa skladá z 12 častí, v tvare 3D srdiečok o rozmeroch 12×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Tartufino od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.150.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D guličiek o rozmeroch 15×8 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Forma na čokoládu a pralinky Choco Drop od talianskej firmy Silikomart * je vytvorená z prvotriednych materiálov, a preto ho možno využiť pre širokú škálu možností a vždy je zaručený vysoký komfort používania – možno ho používať v teplotách od -60 do +230 C. *Silikónová forma 22.153.77.0065 sa skladá z 15 častí, v tvare 3D vajíček o rozmeroch 23×30 mm, objem 8 ml, vďaka ktorým možno vytvoriť trojrozmerné pralinky, aj s náplňou. Forma sa vyznačuje svojou pružnosťou, vďaka čomu nezaberá príliš veľa miesta a je veľmi praktická. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne i domáce využitie.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.