dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 8 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 120x25x16 mm |
náter: | žiadny |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
trieda nerezovej ocele: | 18/0 |
Tritanová forma na čokoládové tyčinky – kvapky, 8 ks x 120×25×16 mm – GOCCIA-B, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 8 ks 3D čokoládových tyčiniek v tvare kvapiek s rozmermi 120×25×16 mm, objem 30 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tyčinky 52.908.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Tritanová forma na pralinky PC57FR, ktorú vyrába inovatívna talianska firma Pavoni, navrhol známy majster cukrár Fabrizio Fiorani. Táto výnimočná séria praliniek dômyselne spojila tradičné geometrické tvary, moderný design spolu s charakteristickou dierkou vo vnútri a vznikne tak jedinečný čokoládový výrobok. Forma je vyrobená z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutých surovín a zaručuje precízne zhotovenie každej čokoládovej pralinky. Forma na čokoládové pralinky PC57FR o rozmeroch 275×135 mm, je vhodná na výrobu 21 čokoládových praliniek so zaujímavým tvarom – rozmery 33×26×16 mm. Tieto sladké monoporcie sú ideálne na ozvláštnenie múčnikov, tort, dezertov ale i ako sladká pamiatka z rôznych osláv a stretnutí. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. Formu môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako profesionálnym, tak jednotlivým zákazníkom.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC58FR, ktorú vyrába inovatívna talianska firma Pavoni, navrhol známy majster cukrár Fabrizio Fiorani. Táto výnimočná séria praliniek dômyselne spojila tradičné geometrické tvary, moderný design spolu s charakteristickou dierkou vo vnútri a vznikne tak jedinečný čokoládový výrobok. Forma je vyrobená z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutých surovín a zaručuje precízne zhotovenie každej čokoládovej pralinky. Forma na čokoládové pralinky PC58FR o rozmeroch 275×135 mm, je vhodná na výrobu 21 čokoládových praliniek so zaujímavým tvarom – rozmery 33×29×17 mm. Tieto sladké monoporcie sú ideálne na ozvláštnenie múčnikov, tort, dezertov ale i ako sladká pamiatka z rôznych osláv a stretnutí. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. Formu môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako profesionálnym, tak jednotlivým zákazníkom.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1800 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1800 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 28 praliniek o rozmeroch 22×22×22 mm. Hotová pralinka váži 8 g a má originálny tvar kocky. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1985 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1985 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 20 praliniek o rozmeroch 41×24×20 mm. Hotová pralinka váži 10 g a má sofistikovaný tvar. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC40FR, ktorú vyrába inovatívna talianska firma Pavoni, navrhol známy majster cukrár Fabrizio Fiorani. Táto výnimočná séria praliniek dômyselne spojila tradičné geometrické tvary, moderný design spolu s charakteristickou dierkou vo vnútri a vznikne tak jedinečný čokoládový výrobok. Forma je vyrobená z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutých surovín a zaručuje precízne zhotovenie každej čokoládovej pralinky. Forma na čokoládové pralinky PC40FR o rozmeroch 275×135 mm, je vhodná na výrobu 21 čokoládových praliniek so zaujímavým tvarom – rozmery 33×28×20 mm. Tieto sladké monoporcie sú ideálne na ozvláštnenie múčnikov, tort, dezertov ale i ako sladká pamiatka z rôznych osláv a stretnutí. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. Formu môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako profesionálnym, tak jednotlivým zákazníkom.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky – kvapka, 24 ks x 8 ml – GOCCIA-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D čokoládových praliniek v tvare kvapky s rozmermi 29×41×14 mm, objem 8 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.907.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tabuľky – kvapky, 3 ks x 150×70×8,3 mm – GOCCIA-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 3 ks 3D čokoládové tabuľky v tvare kvapiek s rozmermi 150×70×8,3 mm, objem 80 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.909.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.