dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 24 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 29x41x14 mm |
Tritanová forma na pralinky – kvapka, 24 ks x 8 ml – GOCCIA-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D čokoládových praliniek v tvare kvapky s rozmermi 29×41×14 mm, objem 8 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.907.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Podlhovasté forma na koláče a dezerty ST3 je produktom inovatívny talianskej spoločnosti Martellato, ktorá bola vytvorená z vysoko kvalitného plastu bezpečného pre prácu s potravinami. Je to cenný nástroj pre zrýchlenie a štandardizáciu práce a súčasne aj zachovanie estetických hodnôt. Formy sú ideálne pre zmrzlinové dezerty a dezerty semifreddo. Podlhovasté forma na koláče a dezerty ST3 s rozmermi 480×65×50 mm má elegantný klasický tvar, ktorý možno ozdobiť napr. pomocou silikónového plátu alebo tortovou páskou. Výrobok sa odporúča pre použitie v cukrárňach, stravovacích zariadeniach a zároveň v domácich kuchyniach amatérskych milovníkov sladkého pečenia.
Do úschovne
Formička na minidezerty MONOP.C0016 je produkt talianskej spoločnosti Martellato, ktorá je známa svojou inovatívnou výrobou. Minidezerty sú dokonalým riešením pre všetky párty a večierky, ako vo firemnom tak aj v domácom prostredí. Môžeme vytvoriť mnoho originálnych dezertov, ktoré vďaka svojej veľkosti budú ľahko dostupným a príjemným občerstvením. Forma je vhodná na prácu s cestom, cukrovou hmotou, marcipánom alebo dokonca s čokoládou. Formička na minidezerty- MONOP.C0016 sa predáva v sade siedmich tabuliek, ktoré umožňujú vytvoriť 42 trojuholníkových mini-dezertov s rozmermi 117×62×40 mm a s objemom 150 ml. Výrobok sa odporúča pre použitie v cukrárňach, stravovacích zariadeniach a zároveň v domácich kuchyniach amatérskych milovníkov sladkého pečenia.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1968 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1968 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 30 praliniek o rozmeroch 25×25×15 mm. Hotová pralinka váži 7 g a má sofistikovaný tvar štvorca. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1900 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1900 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 28 praliniek o rozmeroch 29×19×16 mm. Hotová pralinka váži 8 g a má originálny obdlžníkový tvar s deliacou čiarou. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Polykarbonátová magnetická forma na pralinky MM14FR – vyrába talianska firma Pavoni, ktorá sa preslávila svojimi úplne inovatívnymi technologickými výrobnými postupmi a spoluprácou so skúsenými odborníkmi v cukrárskej branži. Vďaka tomu má značka úspech i medzi skutočne náročnými klientmi. Forma je vyrobená z prvotriedneho polykarbonátu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutých surovín a zaručuje precízne zhotovenie každej čokoládovej pralinky. Spoločne s formou môžete tiež použiť odtlačkové fólie, vďaka ktorým je možné ozdobiť spodok praliniek nejakým zaujímavým farebným vzorom. Fóliu je treba umiestniť na forme a potom priklopiť magnetickým plátom. Formu otočíme, nalejeme tekutou čokoládovou surovinu a pokračujeme vo výrobe. *Magnetická polykarbonátová forma na pralinky MM14FR*o rozmeroch 275×135 mm, je vhodná k vytvorenie 15 hranatých praliniek v tvare srdiečka o priemere 30 mm, váha 10 g. Ideálne riešenie pre všetkých, ktorí chcú ušetriť čas pri výrobe praliniek a pri tom vytvoriť neskutočne originálne a ohromujúce čokoládové pochúťky. Zaručene poteší i tých najnáročnejších klientov.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tyčinky – kvapky, 8 ks x 120×25×16 mm – GOCCIA-B, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 8 ks 3D čokoládových tyčiniek v tvare kvapiek s rozmermi 120×25×16 mm, objem 30 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tyčinky 52.908.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tabuľky – kvapky, 3 ks x 150×70×8,3 mm – GOCCIA-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 3 ks 3D čokoládové tabuľky v tvare kvapiek s rozmermi 150×70×8,3 mm, objem 80 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.909.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.