dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 24 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 29x41x14 mm |
Tritanová forma na pralinky – kvapka, 24 ks x 8 ml – GOCCIA-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D čokoládových praliniek v tvare kvapky s rozmermi 29×41×14 mm, objem 8 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.907.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Forma na pralinky a čokoládu MA1963 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1963 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 30 praliniek o priemere 27 mm a výške 20 mm. Hotová pralinka váži 7 g a má sofistikovaný okrúhly tvar. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC22FR je dielom talianskej firmy Pavoni, ktorá sa preslávila svojimi inovatívnymi výrobnými technológiami a tiež spoluprácou so skúsenými majstrami cukrármi. Formy sa vyrábajú z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutej suroviny a zaisťuje precízne zhotovenie každej pralinky. Forma je vhodná do umývačky riadu. Takto vytvorené pralinky sú perfektné ako darček, sladká pochúťka a tiež ako ozvláštnenie akejkoľvek oslavy. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. *Tritanová forma na čokoládu PC22FR o rozmeroch 275×135 mm, umožňuje vytvoriť 21 čokoládových praliniek s neobvyklým a originálnym tvarom. Jednotlivá pralinka má priemer 21 mm, výšku 28 mm a hmotnosť 10 g. Forma je tiež dostupná v BPA free prevedení. Výrobok vrelo odporúčame pre cukrárne, pekárne, rôzne gastronomické prevádzky, a tiež pre amatérske tvorenie všetkých, ktorí milujú domáce pečenie.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1629 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1629 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 30 praliniek o rozmeroch 30×18×15 mm. Hotová pralinka váži 8 g a má originálny obdlžníkový tvar. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC5022FR je výrobok inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý navrhol majster cukrár Fabrizio Fiorani. Cukrársky rad jedinečných praliniek je založený na kombinácii tradičných geometrických tvarov s moderným dizajnom, vďaka čomu je výsledný produkt jedinečný. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného tritánu, ktorý zabraňuje rozliatiu tekutej hmoty a zaručuje dokonalý povrch každej čokolády.Forma na čokoládu PC5022FR o rozmeroch 275 × 175 mm umožňuje vytvoriť 8 praliniek v tvare pologule s priemerom 55 mm a výškou 27,5 mm a váhe 43 g každá. Výrobok je možné umývať v umývačke riadu. Pokiaľ sa čokoláda navyše ozdobí potravinárskymi farbami, glazúrami a polevami, získate sofistikované pralinky individuálneho charakteru. Výrobok sa odporúča pre profesionálnych aj individuálnych zákazníkov. Výrobek neobsahuje BPA.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC110FR od talianskej firmy Pavoni, ktorá svoje výrobky vyrába v spolupráci so skúsenými cukrárskymi špecialistami. Formy sa vyrábajú z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú odolnosť. Tritan zamedzuje rozlievaniu tekutej suroviny a zaisťuje precízne zhotovenie každej pralinky. Forma o rozmeroch 275×135 mm, umožňuje vytvoriť 21 oválnych praliniek. Jednotlivá pralinka má rozmery 37×21×14 a hmotnosť 10 g, svojou chuťou a vzhľadom ohromí i tých najnáročnejších zákazníkov. Tritanová forma na čokoládu PC110FR je tiež dostupná v BPA free prevedení. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi originálne pralinky. Pralinky sú ideálne sladká pochúťka či sladký suvenír z akejkoľvek oslavy. Výrobok vrelo odporúčame pre cukrárne, pekárne, rôzne gastronomické prevádzky a tiež pre a amatérske tvorenie všetkých, ktorí milujú domáce pečenie.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tyčinky – kvapky, 8 ks x 120×25×16 mm – GOCCIA-B, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 8 ks 3D čokoládových tyčiniek v tvare kvapiek s rozmermi 120×25×16 mm, objem 30 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tyčinky 52.908.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tabuľky – kvapky, 3 ks x 150×70×8,3 mm – GOCCIA-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 3 ks 3D čokoládové tabuľky v tvare kvapiek s rozmermi 150×70×8,3 mm, objem 80 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.909.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.