dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 24 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 28x28x13 mm |
Tritanová forma na pralinky – vlna, 24 ks x 8 ml – Onda-P, od italské firmy SILIKOMART, má rozměry 275×175×25 mm. Díky formě lze připravit 24 ks 3D čokoládových pralinek ve tvaru vlny o rozměrech 28,5×28,5×13 mm, objem 8 ml. Onda je zcela unikátní kolekce, která vznikla ve spolupráci s Davidem Vidalem, který se specializuje na gastronomické umění a cukrářství, zvláštní důraz klade na čokoládu, která je vždy přítomna v jeho dezertech. Díky skandinávské a středomořské inspiraci je schopen tvořit a připravovat úžasné a rafinované pokrmy, které jsou vždy neobyčejný zážitek. Prvotřídní kvalita tritanové formy na čokoládové pralinky 52.901.86.0065, zaručuje perfektní výsledek a kvalitu vyrobených tabulek. Formu lze mýt v myčce nádobí.
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA1612 od talianskeho výrobcu Martellato, je zárukou toho, že sa jedná o ten najkvalitnejší výrobok. Táto forma, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, je perfektným spoločníkom k výrobe rôznych čokolád či praliniek. Tekutá čokoláda sa jednoducho nalieva a hotové pralinky sú dokonale elegantné. Forma na čokoládu MA1612 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 20 praliniek o rozmeroch 38×30×15 mm. Hotová pralinka má tvar elipsy s dekorom a váži 9 g. Formu možno umývať v umývačke riadu. Výrobok je tou najlepšou voľbou pre profesionálnych cukrárov ale i pre úplných amatérov.
Do úschovne
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA2003 od talianskeho výrobcu Martellato, je zárukou toho, že sa jedná o ten najkvalitnejší výrobok. Táto forma, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, je perfektným spoločníkom k výrobe rôznych čokolád či praliniek. Tekutá čokoláda sa jednoducho nalieva a hotové pralinky sú dokonale elegantné. Forma na čokoládu MA2003 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 28 praliniek o rozmeroch 20×20×16 mm. Hotová pralinka má sofistikovaný tvar a váži 6 g. Formu možno umývať v umývačke riadu. Výrobok je tou najlepšou voľbou pre profesionálnych cukrárov ale i pre úplných amatérov.
Do úschovne
Plastová forma na zmrzlinové rolády 30TB3S produkt inovatívne talianskej spoločnosti Martellato, ktorý bol vytvorený pre profesionálne a individuálnych klientov. K výrobe formy bol použitý vysoko kvalitný plast. Forma je vhodná na výrobu zmrzlinových rolád, ktoré obohatia každú párty alebo výstavu zmrzlín. Plastová forma na zmrzlinové rolády 30TB3S sa skladá z dvoch častí s rozmermi 35×180×30 mm a má miesta na tri rolády. Produkt sa ľahko čistí.
Do úschovne
Transferová forma na čokoládu T234 je výrobkom talianskej firmy Pavoni. Silikónové formy od firmy Pavoni, sú inovatívne a to práve vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov. Tvar na fólii je vyrobený za pomocou tepelného tvarovania. Vďaka transferu dôjde k zafarbeniu naliatej čokolády a to podľa vzoru na fólii. Vďaka použitiu tohto výrobku značne urýchľuje výrobu čokoládových figúrok a dekorácií, ktoré môžu ďalej slúžiť ako dekorácia na rôznych výrobkoch. Transferová forma na čokoládu T234 s motívom snehuliaka a to v jednom prevedení. Fólia je s rozmerom 340×265 mm a z toho výška každého dielu má 42 mm. Sada obsahuje celkom 10 fólií, ktoré umožňujú vyrobiť z tejto sady 800 dielov čokolády. Táto fólia umožňuje kreatívnu tvorbu dekorácií, ktoré uspokoja i toho najnáročnejšieho klienta.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC56FR, ktorú vyrába inovatívna talianska firma Pavoni, navrhol známy majster cukrár Fabrizio Fiorani. Táto výnimočná séria praliniek dômyselne spojila tradičné geometrické tvary, moderný design spolu s charakteristickou dierkou vo vnútri a vznikne tak jedinečný čokoládový výrobok. Forma je vyrobená z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutých surovín a zaručuje precízne zhotovenie každej čokoládovej pralinky. Forma na čokoládové pralinky PC56FR o rozmeroch 275×135 mm, je vhodná na výrobu 21 čokoládových praliniek so zaujímavým tvarom – rozmery 31×29×16 mm. Tieto sladké monoporcie sú ideálne na ozvláštnenie múčnikov, tort, dezertov ale i ako sladká pamiatka z rôznych osláv a stretnutí. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. Formu môžete umývať v umývačke riadu. Výrobok odporúčame ako profesionálnym, tak jednotlivým zákazníkom.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.