Barový mixér, Bartscher 135100 o rozmeroch 135×185×365 mm. Vybavenie, ktoré výrazne uľahčuje prácu barmana pri príprave kokteilov či drinkov s ovocím a drveným ľadom. Ako nádoba o objeme 700 ml, tak drvič môžete umývať v umývačke riadu. Nádoba má ľahko čitateľnú odmerku hladiny, stabilitu pri prevádzke zaručuje pevné nohy mixéra.
Do úschovne
Šálka z polykarbonátu, objem 1 l. Vhodný do shakeru pre prípravu mliečnych kokteilov s katalógovým číslom 224065.
Do úschovne
Kuchynský robot, Bartscher 150148 o rozmeroch 230×250×435 mm. Opláštenie konštrukcie a veko, sú vyrobené z prvotriednej umelej hmoty. Nádoba na mixovanie je vyrobená z veľmi pevnej umelej hmoty, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniu, poškrabaniu či rozdielnym teplotám. Mixér je opatrený kolieskom pri regulácii rýchlosti otáčania. Prevádzková rýchlosť od 18000 otáčok za minútu. Súčasťou balenia je tiež: kosákovitý nôž z ušľachtilej ocele (na prípravu pyré alebo na sekanie), kosákovitý nôž z umelej hmoty (na prípravu pyré z uvarených surovín), kotúč na strúhanie (0,3 mm), kotúč na strúhanie (1 mm, 3,5 mm), kotúč na krájanie na plátky (2 mm, 3 mm).
Do úschovne
Drink Mixer, Bartscher 135100 o rozmeroch 330×195×480 mm. Jedná sa o mixér s duálnou stanicou, 2 nádobami a 2 robustnými miešadlami. Vybavenie, ktoré výrazne uľahčí prácu barmana pri príprave kokteilov či drinkov s ovocím a drveným ľadom. Nádoby sú vybavené čitateľnou odmerkou a sú vhodné do umývačky riadu. Stabilitu pri prevádzke zaručujú pevné nohy mixéru.
Do úschovne
Drink Mixer, Bartscher 135105 o rozmeroch 160×205×500 mm. Jedná sa o mixér s nádobou a robustným miešadlom. Vybavenie, ktoré výrazne uľahčí prácu barmana pri príprave kokteilov či drinkov s ovocím a drveným ľadom. Nádoby sú vybavené čitateľnou odmerkou a sú vhodné do umývačky riadu. Stabilitu pri prevádzke zaručujú pevné nohy mixéru.
Do úschovne
Trojitý mixér HMD400P-CE, značky Hamilton Beach, je profesionálne zariadenie vysokej kvality. Ľahko sa používa a šetrí čas počas práce za barom.
funkcia:
Do úschovne
Mixéry na prípravu koktailov sú vždy na 230 V a primárne sa využívajú na miešanie drinkov a nápojov, vrátane kávových, ako napr. frappé, ktoré sú v tekutej forme bez väčších čiastočiek a nemali by byť zamieňané s blendermi. Profesionálne barové mixéry používame predovšetkým na drvenie ovocia, ľadu a zmrzliny a tým dosahujeme rozmixovanie do tekutej formy. Drink mixéry majú štandardne možnosť mixovania aj kávových nápojov, preto sú často nazývané ako frapovače.
Pri príprave koktailov by mal byť presne dodržovaný recept (presné pomery jednotlivých surovín), technika mixovania, dobré chladenie, veľkosť porcií a ak je to nutné, vhodné dekorácie, ale taktiež použitie vhodného skla (odpovedajúce danému drinku ako veľkostne, tak dizajnovo). Aj malá odchýlka od receptu môže úplne zmeniť charakter miešaného nápoja. V recepte miešaných nápojov sa obvykle podáva jedna dávka, pokiaľ sa nejedná o recept na viac porcií, tie sú však označené.
Mixológiu môžeme jednoducho označiť ako náuku o zmiešavaní nápojov. Mixológia je umenie alebo schopnosť prípravy miešaných nápojov. Nasledujúce techniky mixovania patria k najjednoduchším. Povšimnime si, že miešanie nie je len mechanickým miešaním, tj. fyzickou činnosťou, ale umenie správne kombinovať prísady podľa prísnych pravidiel a určitého spôsobu:
Náuka o miešaných nápojoch, teda mixológia, rozdeľuje nápoje na studené a teplé, alkoholické a nealkoholické a do všetkých je možné použiť Frappé shaker, drink mixér. Ďalej ich delíme na nápoje malé, alebo shot drinks, ktorých porcia je 60 – 100 ml a nápoje veľké, alebo long drinks, ktorých porcia prekračuje 100 ml a môže dosiahnuť až 250 ml a viac.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.