Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™ 0,4 kg balenie – 823-E0-D94, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Horúca čokoláda v prášku 13% Dream Choco Drink VH10, 1 kg, VM-75965-V17 je dokonalá zmes na prípravu horúceho čokoládového nápoja s nadýchanou penou. Nápoj z mliečnej čokolády Van Houten VH10 obsahuje 13% kakaa a ponúka svojim konzumentom bohatú, krémovú chuť. Je vyrobená zo 100% kakaa s certifikátom UTZ. Dávkovanie: 150 ml – 19-22 g prášku, 180 ml – 22-25 g prášku, 200 ml – 24-27g prášku.
Do úschovne
Dekoratívny obal na makrónky, ružová farba od talianskej firmy Silikomart, z kolekcie Fuxia Macado 6. Obal je ideálny pre prevážanie, uchovávanie a prezentáciu 6 ks makróniek alebo čokoládových praliniek s priemerom 5 cm. Každá makrónky je oddelená špeciálnou plastovou prepážkou. Obal je vyrobený z prvotriedneho plastu – ružový spodok, ktorý sa priklopí transparentným, priliehavé veko, ktoré možno ešte dodatočne pripevniť lepidlom, lepiacou páskou či iným dekoratívnym materiálom, bežne používaným v cukrárstve. Obal na makrónky 72.351.19.0000 je navrhnuté v súlade s cukrárkou normou – štandardný rozmer 60×40 cm, vojde sa 20 obalov Macado 6. Uvedená cena je za 1 ks. Dostupné tiež ako ekonomické množstevné balenie s 90 ks.
Do úschovne
Silikónová forma na pochoutky, paradajka Pomodoro 24,rozmery formy: 43×28 mm, objem 24 ml (rozmery a objem sú uvedené pre jeden kus hotového výrobku), z rady Naturae od talianskej firmy SILIKOMART. Forma vznikla v spolupráci s neobyčajným talianskym pastry chef, ktorý pôsobí v reštauráciách, ktoré boli opakovane vyznamenané Michelinom – ANDREA Valentinettim, a umožňuje pripraviť 12 neobvyklých chuťoviek v tvare paradajok. Forma je nepostrádateľnou pomôckou pre vytvorenie sofistikovaných a veľmi originálnych výrobkov – ideálne gastronomické prevádzky, cateringové firmy či do domácnosti. Dokonale splní svoj účel pri slávnostných oslavách, banketné akciách atď. Forma chuťovky 36.330.36.0065 je vyrobená z prvotriednych materiálov a preto ju možno využiť v rúre na pečenie, mikrovlnnej rúre, chladničke, mrazničke i umývačke riadu. Sada obsahuje silikónovú formu a obojstranné vykrajovač, ktoré umožňuje pripraviť výplň či spodok dezertu. Najkvalitnejší silikón umožňuje bezproblémové používanie formy, ľahkú a rýchlu výrobu a jednoduché skladovanie. Zaručená odolnosť od -60°C do +230°C.
Do úschovne
Horúca, biela čokoláda v prášku 34% White Choco Drink, 1 kg, VM-75970-V46 je veľmi lahodný nápoj v podobe horúcej bielej čokolády. Van Houten White Chocolate obsahuje 8% kakaového masla a ponúka bohatú a pravú chuť bielej čokolády so zamatovou chuťou a vynikajúcou rozpustnosťou. Dávkovanie: 150 ml – 20-22g prášku, 180 ml – 24-26g prášku, 200 ml – 28-30g prášku.
Do úschovne
Dekoratívny obal na makrónky, ružová farba od talianskej firmy Silikomart, z kolekcie Fuxia Macado 12. Obal je ideální pro převážení, uchovávání a prezentaci 12 ks makróniek nebo čokoládových pralinek s průměrem 5 cm. Každá makrónky je oddelená špeciálnou plastovou prepážkou. Obal je vyrobený z prvotriedneho plastu – ružový spodok, ktorý sa priklopí transparentným, priliehavé veko, ktoré možno ešte dodatočne pripevniť lepidlom, lepiacou páskou či iným dekoratívnym materiálom, bežne používaným v cukrárstve. Obal na makrónky 72.352.19.0000 je navrhnuté v súlade s cukrárkou normou – štandardný rozmer 60×40 cm, vojde sa 10 obalov Macado 12. Uvedená cena je za 1 ks. Dostupné také jako ekonomické množstevní balení s 48 ks.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Choux 583×384 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie okrúhlych výrobkov, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie okrúhlych tvarov 40.112.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Éclair 583×384 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie takzvaných Éclairs a ďalších podlhovastých výrobkov, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie Éclairs 40.111.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Horúca čokoláda v prášku 32% Special Bar, 1 kg, VM-72144-V61 poskytne vašim zákazníkom jedinečnú chuť pravej čokolády. Čokoláda sa skladá iba z dvoch zložiek a to z kakaa a cukru a po zmiešaní s mliekom sa z nej stane lahodná horúca čokoláda. Van Houten Spécial Bar sa ľahko skladuje a používa, možno ho prakticky uložiť vedľa akéhokoľvek kávovaru. Balenie s praktickým, uzatvárateľným vekom, obsahuje 1 kg produktu.
Do úschovne
Dekoratívny obal na makrónky, čierna farba od talianskej firmy Silikomart, z kolekcie Black Macado 12. Obal je ideální pro převážení, uchovávání a prezentaci 12 ks makróniek nebo čokoládových pralinek s průměrem 5 cm. Každá makrónky je oddelená špeciálnou plastovou prepážkou. Obal je vyrobený z prvotriedneho plastu – čierny spodok, ktorý sa priklopí transparentným, priliehavé veko, ktoré možno ešte dodatočne pripevniť lepidlom, lepiacou páskou či iným dekoratívnym materiálom, bežne používaným v cukrárstve. Obal na makrónky 72.352.20.0000 je navrhnuté v súlade s cukrárkou normou – štandardný rozmer 60×40 cm, vojde sa 10 obalov Macado 12. Uvedená cena je za 1 ks. Dostupné také jako ekonomické množstevní balení s 48 ks.
Do úschovne
Silikónová špachtľa SPS, dlhá 410 mm, od talianskej firmy Silikomart, je výrobok, ktorý si zaručene nájde miesto v každej kuchyni – tej domácej, plné sladkého pečenia, aj tých profesionálnych gastronomických prevádzkach či cukrárskych manufaktúrach. Špachtle má pružný a hladký pracovný koniec, ktorý je ideálny pre roztieranie čokolády či urovnávanie poliev, glazúr, krémov na tortách, múčnikoch a iných dezertoch. Cukrárska špachtľa 70.103.87.0002 je vyrobená z prvotriednych materiálov, ktoré sú certifikované pre prácu a styk s potravinami. Uvedená cena na webových stránkach je za 1 ks.
Do úschovne
Dekoratívny obal na makrónky, biela farba od talianskej firmy Silikomart, z kolekcie White Macado 6. Obal je ideálny pre prevážanie, uchovávanie a prezentáciu 6 ks makróniek alebo čokoládových praliniek s priemerom 5 cm. Každá makrónky je oddelená špeciálnou plastovou prepážkou. Obal je vyrobený z prvotriedneho plastu – biely spodok, ktorý sa priklopí transparentným, priliehavé veko, ktoré možno ešte dodatočne pripevniť lepidlom, lepiacou páskou či iným dekoratívnym materiálom, bežne používaným v cukrárstve. Obal na makrónky 72.351.83.0000 je navrhnuté v súlade s cukrárkou normou – štandardný rozmer 60×40 cm, vojde sa 20 obalov Macado 6. Uvedená cena je za 1 ks. Dostupné tiež ako ekonomické množstevné balenie s 90 ks.
Do úschovne
Horúca čokoláda v prášku s nízkym obsahom cukru 24% Dream Choco Drink, 0,75 kg, VM-75972-V46 obsahuje až o 50% menej cukru a 24% kakaa. Van Houten Less Sugar poskytuje ozajstný chuťový zážitok. Čistá, výrazná chuť kakaa a zároveň zdravá variant tejto sladkej pochutiny je vhodná obzvlášť pre zákazníkov, ktorí dbajú na svoje zdravie. Tento produkt zhodnocuje tiež ekonomickú stránku a to tým, že na bežný šálku stačí menšie množstvo prášku – 14 g na 130 až 140 ml. Produkt má certifikát UTZ.
Do úschovne
Silikónová špachtľa SPS, dlhá 250 mm, od talianskej firmy Silikomart, je výrobok, ktorý si zaručene nájde miesto v každej kuchyni – tej domácej, plné sladkého pečenia, aj tých profesionálnych gastronomických prevádzkach či cukrárskych manufaktúrach. Špachtle má pružný a hladký pracovný koniec, ktorý je ideálny pre roztieranie čokolády či urovnávanie poliev, glazúr, krémov na tortách, múčnikoch a iných dezertoch. Cukrárska špachtľa 70.101.87.0002 je vyrobená z prvotriednych materiálov, ktoré sú certifikované pre prácu a styk s potravinami. Uvedená cena na webových stránkach je za 1 ks.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.