Indukčné variče pre gastronómiu nástolné – pozrite si celú ponuku!

  • Indukčné variče pre gastronómiu nástolné * sú to malé zariadenia, ktoré ale ponúkajú množstvo výhod. Skvele sa osvedčí v menších priestoroch a gastronomických zariadeniach. Uplatnenie nájdu v jedálňach, cukrárňach, baroch, či reštauráciách typu fastfood. Nespornou výhodou týchto zariadení je, že nevyžadujú montáž. Indukčné variče nástolné je možné ich bezpečne umiestniť na pracovnú plochu, blízko zdroja elektrickej energie a môžete na ňom pracovať.

Variče indukčné – nástolné v našej ponuke na Gastromania.sk

Variče indukčné – nástolné, ktoré sú dostupné v sortimente nášho internetového obchodu, boli vyrobené z trvanlivých a odolných materiálov. Ide okrem iného o nerezovú oceľ, ktorá má antikorózne vlastnosti, je odolná voči chemickým činiteľom, mechanickým poškodeniu a vplyvom ďalších vonkajších faktorov. Jednotlivé modely sa líšia požadovaným napätím (230 V, alebo 400 V) aj celkovým výkonom zariadenia (až 28 kW).

Čítať viac >

Variče indukčné – nástolné sú dostupné v atraktívnych cenách!

Pre našich klientov sme pripravili variče indukčné – nástolné vo veľmi atraktívnej cenovej ponuke! Naše zariadenie určite naplní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov a bohatá ponuka robí z toho, že si každý nájde niečo pre seba. Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zoznámili s celým sortimentom a v prípade otázok či pochybností Vás žiadame o priamy kontakt s tímom Gastromania.sk. Prajeme príjemné nakupovanie!