váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
*Čokoláda aromatizovaná medom, 33,2% Callets ™, 2,5 kg balenie – CHF-Q1HONEY-E4-U70 *, je 100% mliečna čokoláda s prírodným medom. Medové Callets ™ kombinuje tradične vyrábanú mliečnu čokoládu Callebaut® s nádychom prírodného medu. Výsledkom je lákavá čokoláda s príchuťou mlieko-smotana-karamel, veľmi príjemná sladkosť a jasne výrazné tóny medu. Používanie medových Callets ™ je rovnako rozsiahle ako u našich tradičných čokolád. Niektoré príklady sú: lisované formované a polievané výrobky, ochucovanie ganache, náplne, krémy na sušienky, zmrzlina, peny a nápoje. Rozpúšťanie, temperovanie a chladenie sa vykonáva presne rovnakým spôsobom ako pri klasických mliečnych čokolád. Popustite uzdu svojej kreativite. Chuťové bunky zákazníkov to ocenia.
Do úschovne
Náplň na pečenie Horno, 25 kg balenie, FNN-U86HORN-842 je náplň na báze horkej čokolády, vhodná pre pekárenské a cukrárenské výrobky, ktoré vyžadujú pečenie. Je odolná voči vysokým teplotám a zachováva si jemnú, krémovú štruktúru. Vhodná pre cukrárske zdobenie.
Do úschovne
Horká orechová čokoláda – 30% lieskových orechov, 5 kg blok GIA-D2-141 je kombinácia 70% horkej čokolády a 30% lieskových orechov. Tmavá Gianduja je jemná a krémová kombinácia tmavej čokolády Callebaut® s krémom z lieskových orechov. Krém mieša, konsum a temperuje náš špecialista na konšovanie, vďaka čomu má dokonale vyváženú chuť a jemnú a homogénnu konzistenciu pre skvelý pôžitok. Tmavá Gianduja je polotvrdý krém, ktorý možno ľahko rozdeliť na malé sladké pochúťky. Po roztopení môžete naplniť pralinky alebo čokoládové tyčinky alebo čokoládové tabuľky. Tento výrobok je základom pre ochutenie zmrzliny, pre plnenie pečiva, pre peny, bavorskej krémy a crémeux. Gianduja je tiež skvelá pre dochucovanie dezertov, ako je sabayon alebo čokoládová láva.
Do úschovne
Prášková čokoláda 31,7% kakaa, 1 kg balenie, CHP-20BQ-E0-760, je bezlepkový kakaový prášok s 6,6% obsahom tuku, ktorý možno použiť na prípravu náplní do koláčov, sladkých dezertov, čokoládovej peny, zmrzliny , horúcej čokolády a ďalších. Neobsahuje lepok.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 10 kg balenie, CHR-R35RB1-554, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.