váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Poleva s príchuťou bielej čokolády Bianco, 10 kg V00-OH35-ITWNV-T06 má karamelovú, sladkú chuť bielej čokolády s hladkou krémovou textúrou. Creme dell’Artigiano Bianca je základ pripravený na použitie pre polievanie a plnenie tort. Vďaka nádhernej chuti bielej čokolády a jemné, krémovej textúre je tento krém perfektný pre plnenie lístkového, krehkého cesta, košíčkov a mnohých iných. Je tiež ideálny pre polievanie a zdobenie tort a koláčov saténovo bielou polevou, ktorá si zachováva svoju mäkkosť a poskytuje veľmi príjemný chuťový zážitok. Používa sa ako poleva a zaisťuje dokonalý vzhľad produktov a nesteká. Krémom Creme dell’Artigiano Bianca môžete tiež plniť a polievať dezerty a koláče, ktoré možno po okamžitom zmrazení znovu servírovať. Creme dell’Artigiano Bianca sa ľahko používa: stačí rozpustiť alebo zahriať na ± 30 ° C pre dokonalú textúru pre zdobenie alebo na ± 40 ° C pre mierne redší textúru vhodnú pre polievanie. Má dlhú trvanlivosť a obsahuje len nestužené tuky.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Ocoa ™ 70%, 5 kg balenie – CHD-N70OCOA-E4-U72 s najvyššou tekutosťou, je charakteristická horká čokoláda s intenzívnou kakaovou chuťou a nádychom kyslosti. Ide o čokoládu “novej generácie” s čistou a intenzívnej kakaovú chutí, ktoré bolo dosiahnuté jedinečnú fermentačný metódou Q. Obsah kakaa 70% a 40% kakaového masla. Pôvod: kakaové bôby z Pobrežia Slonoviny, najmä odroda Forastero. Fermentačnej program Q.
Odporúčané kombinácie: paprika, škorica, vanilka, jamajskej papričky, klinčeky, fleur de sel, čierne ríbezle, hruška, marhuľa, karamel, morské mušle, sladový extrakt
Odporúčané použitie: polevy a pralinky
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Alto El Sol 65%, 1 kg balenie – CHD-P65ALTN-E1-U68 o strednej tekutosti. V srdci peruánskej prírody sa nachádza plantáž Alto El Sol, ktorá je chránená silnou vegetáciou, a také podmienky Kakaovníkom poskytujú bohatstvo minerálov. Dominantné kyslosť a červené plody dodávajú tejto čokoláde tmavú farbu a dlhotrvajúci intenzívnu chuť. Tento prodkut je certifikovaný ako ekologický. Obsah kakaa je 65%, 37% kakaového masla. Pôvod: zrná z peruánskej plantáže, odroda Criollo Amazonia (Trinitario).
Odporúčané kombinácie: vanilka, speculoos – belgickej sušienky, tonka fazuľky, eukalyptus, marhuľa, broskyňa, mango, mirabelky, červená paprika, paradajka, bergamont, banán, mandle, pistácie, olivový olej
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Kakao 10-12% tuku natrite, 1 kg je alkalizovanom prášok, ktorý vzniká po mletie kakaovej hmoty, ktorá vzniká po hydraulickom lisovaní so zníženým obsahom tuku. PH 8.0 ± 0.2. Farba je tmavo červená. Vhodná k príprave zmrzlín, instantných nápojov a dezertov. Je možné objednať aj kakao s iným obsahom tuku, alebo s inou hodnotou pH, taktiež je možné objednať aj iné balenie a to 25 kg, 900 kg, alebo 25 ton.
Do úschovne
Mliečna čokoláda na zmrzlinu 40,8% Callets ™, 2,5 kg balenie ICE-45-MNV-552, je mliečna čokoláda, ktorá dodá Vašej zmrzline lahodnú, intenzívny, krémovo čokoládovú príchuť. Výrobcovia zmrzliny majú možnosť použiť vo svojich receptúrach čokoládu 823, ktorá je vhodná pre čokoládovú polevu a do stracciatella. Táto čokoláda má vyváženú chuť, ktorá kombinuje bohaté vôňa praženého kakaa s mliečnymi a karamelovými vôňami. Vďaka vysokému obsahu kakaového masla sa Ice Chocolate 811 veľmi ľahko spracováva: čokoládu stačí rozpustiť a je hotová, bez temperovanie. Čokoláda následne behom pár sekúnd stuhne na zmrzline a vytvorí tak dokonale chrumkavú a lahodnú kôrku. Následne sa veľmi rýchlo rozpustí v ústach.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.