váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Španielska horká čokoláda Natra 62 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39 kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Pena – mousse z mliečnej čokolády v prášku, 0,8 kg balenia, CHM-MO-M-E0-X27 – skvelý dezert plný belgickej čokolády, na dosah ruky.
Plnosť mliečnej čokolády. 1, 2, 3 a je hotovo!
Nie je nič lepšie ako domáca čokoládová pena. Avšak čokoládový mousse v prášku je lahodnou alternatívou na dosah ruky. Na trhu nemá obdobu: táto čokoládová pena je veľmi podobná domácej pene, ale ušetrí veľa času. Tajomstvom je intenzívna a prirodzená chuť dosiahnutá vďaka veľmi vysokému obsahu čokolády: prášok sa skladá zo 70% mliečnej čokolády Callebaut®. Vrecko prášku stačí nasypať do 1 litra mlieka a šľahať na plné otáčky 5 minút. Konzistencia je ideálna na plnenie pomocou cukrárskeho rukávu a tvarovanie quenellov aj na dezertných tanieroch. Naši cukrári odporúčajú naliať penu do požadovaného náčinia pred vychladnutím, pretože si zachová svoju konzistenciu bez vzduchu. Quenelles by sa mali tvarovať po vychladnutí, kedy je pena riadne stuhnutá.
Ako používať?
Chutná čokoládová pena z mliečnej čokolády v 3 jednoduchých krokoch:
1. Zmiešajte obsah jedného balenia s 1 litrom studeného mlieka
2. Šľahajte pri plnej rýchlosti 5 minút
3. Nalejte do téglikov alebo pohárov a nechajte asi 6 hodín vychladiť v chladničke ALEBO po vychladnutí tvarujte quenelly.
Zloženie:
70% čokoláda
31,9% cukor
Do úschovne
Biela poleva Dower, 10 kg balenie, ILW-J07DOVE-D91 je zmes bielej čokolády, ktorá je určená pre cukrárenské zdobenie. Rýchlo tuhne.
Do úschovne
Čokoláda aromatizovaná jahodová Callets ™, 2,5 kg balenie – STRAWBERRY-E4-U70, má jemne ružovú farbu a jahodovou krémovú chuť. Povedzte to ružovo. Zafarbia a ochutnajte svoje dezerty s jahodovými Callets ™. Je vyrobená z belgickej bielej čokolády Callebaut®, ktorá kombinuje krémovú karamelovou sladkú chuť s výraznou jahodovou príchuťou. Vďaka štandardnej tekutosti možno Strawberry Callets ™ použiť pre rovnakú širokú škálu použitia ako naše tradičné čokolády. Môžete pridať farebné detaily k figurkám a pralinkám alebo vytvoriť malé farebné ozdoby na torty a dezerty. Sú ideálne na aromatizáciu krémov, pien a tort s jahodovou notou. Tavenie, temperovanie a chladenie fungujú presne ako naše klasické bielej čokolády. Nechajte svoju kreativitu plynúť. Chuťové bunky vašich zákazníkov budú nasledovať. Strawberry Callets ™ sú vyrobené zo 100% bezplatných farieb AZO.
Do úschovne
Kakao 10-12% tuku natrite, 25 kg je alkalizovanom prášok, ktorý vzniká po mletie kakaovej hmoty, ktorá vzniká po hydraulickom lisovaní so zníženým obsahom tuku. PH 8.0 ± 0.2. Farba je tmavo červená. Vhodná k príprave zmrzlín, instantných nápojov a dezertov. Je možné objednať aj kakao s iným obsahom tuku, alebo s inou hodnotou pH, taktiež je možné objednať aj iné balenie.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.