váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Prírodné dezodorované kakaové maslo, 1 kg balenie je maslo, ktoré bolo úplne zbavené akejkoľvek vône, či zápachu, a tiež zaisťuje vznik vysoko kvalitné suroviny. Je to najviac používané kakaové maslo počas výroby vysoko kvalitnej čokolády. Použitím tejto suroviny, dochádza k vzniku dokonalé a požadovanej chuti vzniknutého výrobku so zachovaním organoleptických vlastností, ďalej potom vzniká žiaduce kryštalizácie čokolády. Je tiež používané vo farmácii, alebo v kozmetickom priemysle. Farba je v odtieni slonovej kosti.
Do úschovne
Biela čokoláda – kuvertura – Zephyr ™ 34%, 5 kg balenie – CHW-N34ZEPH-E4-U72 s najvyššou tekutosťou, je jemne sladká biela čokoláda s hladkou štruktúrou a silnou príchuťou plnotučného mlieka. Obsah kakaa 34%, 26% mlieka, 34% kakaového masla. Pôvod: kakaové bôby zo západnej Afriky, hlavne odroda Forastero.
Odporúčané kombinácie: karí, bazalka, semená anízu, šafran, jalovec, kokos, mango, mučenka, čerešňa, jahoda mara des bois, zelené jablko, grapefruit, červená paprika, gin, kalvados, šampanské, karamel, pistácie, balsamico, krémový čerstvý syr, čierny čaj, ruža, hľuzovka
Odporúčané použitie: peny, ganache, zmrzlina
Do úschovne
*Belgická horká čokoláda 80,5% Callets ™, 2,5 kg balenie, 80-20-44-E4-U71 *, je horká čokoláda oslavujúce intenzitu. Zloženie: 80% kakaa. V tejto intenzívnej čokoláde dominujú pražené kakaové tóny a extra horkosť pre ohromujúci chuťový zážitok. Keďže obsahuje o 63% menej cukru, než bežná horká čokoláda, je zdravšie voľbou pre dochutenie vašich obľúbených výtvorov. Zvýraznite hlbokú a bohatú čokoládovú chuť v čokoládových penách, krémoch, čokoládových sušienkach, ganache, zmrzline a Moelleux a užite si príjemnú dochuť a lahodnú textúru. Vďaka ovocným tónom sa POWER 80 ľahko mieša s celým radom silných chuťou, ako je korenie, ovocie, káva, čaj a syr. Pre dokonale vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
*Klinček, cesnak, mandarínka, Shiraz, Kriek Bellevue, eggnog, pistácie, hľuzovkový olej, Gruyére, Earl Grey, Kawa Blue Mountain
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda bez cukru 33,9%, 5 kg blok – MALCHOC-M-123, je čokoláda, ktorá harmonicky kombinuje kakao, mlieko a sladkosť – ale bez pridaného cukru – je sladená maltitolom. Použite túto mliečnu čokoládu bez cukru k rozmaznávanie zákazníkov, ktorí hľadajú potešenie bez cukru. Úžasne harmonická chuť čokolády s plnou chuťou kakaa a bohatstvom mlieka. Neobsahuje cukor a jeho príjemná sladkosť je výsledkom použitia maltitolu, doplneného prírodné Bourbon vanilkou. Chuť a konzistencia sú podobné ako u našich tradičných čokolád, ako je 823. Rovnaký pocit pri lámaní, rovnaká konzistencie v ústach, rovnaká farba a brilantné lesk. MALCHOC-M tiež umožňuje rovnakú neobmedzenú tvorivú slobodu ako naše Finest Belgian Chocolate: od cukroviniek, cez tortové peny a crémeux až po dezerty a nápoje. Rozpúšťanie, temperovanie, chladenie a tvarovanie sú úplne rovnaké. Jeho technické vlastnosti a správanie sú identické. Hotový výrobok vyrobený z tejto čokolády možno predávať ako výrobok bez cukru, ak receptúra neobsahuje žiadny ďalší cukor, ako sú pralinky, čokoládové tyčinky alebo tabuľky, ktorých náplň neobsahuje pridaný cukor, alebo ak sacharóza bola nahradená sladidlom. Perfektná chuť jej dodávajú bôby zo západnej Afriky, prevažne odroda Forastero.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky. trufle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k poléváníání a nanaášení cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.