váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Čokoládové tyčinky na pečenie, 8 cm, 44% kakaa, okolo 165 ks, 1,6 kg balenie, CHD-BB-168b-357, sú vyrobené zo 100% horkej čokolády. Tyčinky sú vhodné na pečenie a kombinujú v sebe intenzívnu chuť čokolády a pohodlie pri pečení. Stačí ich len zavinúť do cesta.
Ako chutia? Ide o kvalitné belgickú horkú čokoládu, ktorá je bohatá na vysokopercentný kakao s výraznou chuťou.
Aká je ich štruktúra? V rúre počas pečenia sa rozpustí ako maslo a po vychladnutí získavajú späť svoju krehkosť. Také sú čokoládové tyčinky na pečenie Cacao Barry®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C.
Zaviňte je do cesta a zapečte a Vašim zákazníkom budú určite chutiť. Balenie s hmotnosťou 1,6 kg obsahuje približne 165 ks tyčiniek.
Do úschovne
Čokoláda aromatizovaná citrónová, 2,5 kg balenie – LEMON-E4-U70 má citrónovú príchuť a farbu na báze bielej čokolády. Svieža zelená farba a smotanová chuť s výraznou vôňou citrónu. Tu je skvelý produkt, ktorý vašim výtvorom dodá skvelú farbu a chuť. Lemon Callets ™ sú vyrábané z bielej čokolády Callebaut® a kombinujú karamelovou sladkosť s citrónovou príchuťou kyslého citrónu. Kvôli štandardné tekutosti môžete použiť citrónovej Callets ™ rovnako ako štandardné čokolády a pre rovnaké aplikácie. Lemon Callets ™ sú ideálne pre pridanie farby k detailom figúrok, praliniek a dekorácií tort a dezertov. Sú tiež perfektný pre zvýraznenie chuti krémov a pien, ktoré im dodávajú osviežujúcu citrónovú chuť. Rozpúšťanie, temperovanie a schladzovanie sa vykonáva rovnakým spôsobom ako v prípade klasických bielych čokolád. Lemon Callets ™ sú vyrobené zo 100% farbív bez obsahu AZO-free.
Do úschovne
Mliečna čokoláda – kuvertura – Alunga ™ 41%, 5 kg balenie – CHM-Q41ALUN-E4-U72 so strednou tekutosťou, je ľahko sladkastá, mliečna čokoláda s výraznou chuťou kakaa a mlieka. Ide o čokoládu “novej generácie” s čistou a intenzívnej kakaovú chutí, ktoré bolo dosiahnuté jedinečnú fermentačný metódou Q. Obsah kakaa 41%, 24% mlieka a 35% kakaového masla. Pôvod: kakaové bôby z Madirofolo plantáží na Madagaskare, najmä odroda Trinitario.
Odporúčané kombinácie: fleur de sel, mango, marakuja, malina, whisky, karamel, lieskové orechy, nescafé espresso káva
Do úschovne
Tmavá poleva s čokoládovou chuťou P250, 10 kg, ILD-N13P250-U58 je 100% hydrogénový zmes horkej čokolády, ktorá dodá vašim výrobkom pravú čokoládovú chuť. Je ideálna na každodenné používanie.
Do úschovne
Kakaová hmota, 2,5 kg CM-CAL-E4-U70 je homogénna hmota vyrobená zo 100% čistého kakaa z najkvalitnejších pražených kakaových bôbov. Kakaová hmota je vo forme štandardných kôstok známych z iných produktov Callebaut – táto forma uľahčuje roztopenie a použitie produktu. Kakaová hmota je široko používaná v cukrárstve. 54,5% tuku.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.