váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Horká čokoláda 64,5% Tobado, 5 kg balenie, CHD-Q84TOBA-D38 má lahodnú kakaovú chuť a vyvažuje v sebe sladkosť a horkosť. Je ideálna pre výrobu náplní, na tvorbu praliniek a dekorácií a tiež na výrobu fondue a čokoládových fontán.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda kuvertura Arriba 39% Callets ™, 2,5 kg balenie, CHM-Q415AR-E4-U70 je vyrobená z kakaa Nacional z hornej oblasti Guayas. História kakaa Arriba siaha až do 19. storočia: jedného dňa sa švajčiarsky chocolatier plávajúce po rieke Guayas v Ekvádore stretol s jedinečným druhom kakaa. Kakaová odroda Nacional so svojimi jedinečnými vôňami bola rýchlo nazvaná Arriba podľa oblasti povodia, kde sa pestovala. Dnes je odroda Nacional, ktorá sa pestuje v oblasti Arriba, stále veľmi vyhľadávaným druhom kakaa, ktorá dáva výnimočne intenzívnu kakaovú chuť. Callebaut® ‘s Arriba Milk Chocolate odhaľuje intenzívny pražený kakaový základ s množstvom sladkých karamelových tónov a jemných ovocných tónov. Arriba chutí skvele v kombinácii s mierne kyslými prísadami, ľahko praženými prísadami, ako sú jemné kávy, a jemnými bylinnými prísadami. Arriba je skvelá pre čokoládové tyčinky a tabuľky čokolády, ale možno ju tiež použiť v najrôznejších aplikáciách, od ochucovanie ganache až po peny, crémeux alebo omáčky. Ekvádorské kakao Arriba Nacional dodáva tejto čokoláde dokonalú chuť.
Odporúčané kombinácie:
*Muškátový oriešok, pomaranč, marhuľa, guinness, baza, olivový olej, hľuzovkový olej, guatemala – káva papua ng, čučoriedka.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na prech, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárske výrobky: polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Sušienková drť do náplní alebo dekorácií paille Feuilletine, 2,5 kg – M-7PAIL-E0-401 / BIG-PF-1BO-401 sú lahodné sušienky rozdrvené na malé kúsky. Chrumkavé sušienky, tiež známe ako Paille Feuilletine a Brisures de Crêpe Dentelle, majú jemnú karamelovú príchuť a umožňujú chrumkavú textúru všetkým cukrovinkám, koláčom, dezertom, čokoládovým penám, krémom alebo pralinkovým pastám. Zachovávajú si svoju chrumkavosť v komponentoch hustej konzistencie na báze čokolády, čistého orecha alebo pralinky.
Do úschovne
Biela poleva Made, mäkká, 5 kg balenie, FNW-P69MALE-D80 je veľmi kvalitný poleva z bielej čokolády, ktorá je vhodná na okamžité použitie.
Do úschovne
Čokoládová poleva, 1 kg balenie, TOD-6022-E4-Z38 má silnú chuť horkej čokolády a hodí sa na studené i teplé spracovania. Dark Chocolate Flavour Topping má horkosladkú čokoládovou príchuťou, je balené v praktickej vytlačovacie tube a výborne sa hodí na zdobenie a dopekanie dezertov a sladkých nápojov. Studený alebo horúci topping možno pridávať do zmrzliny, zmrzlinových dezertov, mliečnych koktejlov, na palacinky a ďalšie dezerty alebo tiež do sladkých nápojov a obohatiť tak servírovanú pochutinu svoju zamatovo kakaovou príchuťou. Poleva s príchuťou horkej čokolády sa v praktickej vytlačovacie tube bude po ruke vždy, keď budete chcieť ozdobiť svoj dezert atraktívnym spôsobom.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.