Separátor zabraňuje upchatiu kanalizácie tukom. Určený iba pre vnútorné používanie (kuchyne). Vyrobený z nerezovej ocele, tesniace pokrievky s 4 klipsy. Vstupné a výstupné pripojení Ø 50 mm. Dve vertikálne vnútorné prepážky pre separáciu tuku a kalov. Guľový ventil na vypúšťanie komory na tuk. kompaktná veľkosť
Do úschovne
Separátor zabraňuje upchatiu kanalizácie tukom. Určený iba pre vnútorné používanie (kuchyne). Vyrobený z nerezovej ocele, tesniace pokrievky s 4 klipsy. Vstupné a výstupné pripojení Ø 50 mm. Dve vertikálne vnútorné prepážky pre separáciu tuku a kalov. Guľový ventil na vypúšťanie komory na tuk. kompaktná veľkosť
Do úschovne
Do úschovne
Odlučovače tuku a škrobu od spoločnosti Hendi sú vyrobené z najkvalitnejšej nerezovej ocele, ktorá sa vyznačuje veľmi vysokou odolnosťou voči vysokým teplotám, pretlačeniu, mechanickému poškodeniu alebo poškriabaniu. Veko, ktoré sa uzatvára štyrmi robustnými prackami s tesnením, zaisťuje 100% tesnosť. Je vybavený dvoma veľkými komorami – jednou na tuk a druhou na kaly. Na výber sú 3 verzie s rôznou kapacitou: 30 l, 60 l a 180 l.
Všetky odlučovače tukov a kalov je možné z hľadiska kapacity rozdeliť na dve časti – jednou z nich je priestor pre odkalovač. Jednotka je vybavená vstupnými a výstupnými prípojkami s priemerom 5 cm a guľovým ventilom pre vylievanie tuku z komory.
Obchod Gastromania.sk ponúka okrem zariadení, ako sú odlučovače tuku a škrobu, aj širokú škálu ďalších špičkových výrobkov. Pozývame vás na prehliadku nášho sortimentu, ktorý zahŕňa aj moderné spotrebiče, pomôcky do kuchyne, nábytok a gastronomické stroje. Odlišuje nás to, že všetky produkty, ktoré ponúkame, sú určené ako neskúseným majiteľom gastronomických zariadení, tak aj profesionálnym reštaurátorom.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.