Mikrovlnné rúry pre profesionálnu gastronómiu

Mikrovlnné rúry sú nepostrádateľným spotrebičom v každej kuchyni – používajú sa v reštauráciách, baroch, hotelových kuchyniach, jedálňach, reštauráciách, bistrách a ďalších stravovacích zariadeniach. Ide o spotrebič, ktorý využíva mikrovlny na ohrev potravín a hotových pokrmov. Mikrovlnnú rúru vynašiel Percy Lebaron Spencer a prvý model sa objavil v roku 1947. V sortimente nášho internetového obchodu nájdete mikrovlnné rúry v rôznych variantoch a sme presvedčení, že Vám naša široká ponuka uľahčí výber ideálneho spotrebiča.

Čítať viac >

Mikrovlnné rúry v sortimente Gastromania.cz

Na Gastromania.sk nájdete vysoko kvalitné mikrovlnné rúry z odolných a pevných materiálov. Na ich výrobu sa používa nerezová oceľ, ktorá má antikorózne vlastnosti a je odolná voči vode, vysokým a nízkym teplotám a poškodeniu. Každá jednotka je vybavená praktickou rukoväťou, ktorá uľahčuje otváranie a zatváranie komory. Rukoväť sa nezahrieva, preto je používanie našich mikrovlnných rúr bezpečné. Ponúkame spotrebiče s rôznym výkonom (až do 1000 kW).

Prečo investovať do našich mikrovlnných rúr?

Predovšetkým z toho dôvodu, že spolupracujeme s najlepšími výrobcami z Poľska a celého sveta, ktorí si zakladajú na najlepších materiáloch a modernizácii produkcie. Medzi tieto spoločnosti patria: STALGAST, SAMSUNG, BARTSCHER, HENDI, REDFOX, PAVONI a MENUMASTER. V každej fáze spracovania objednávky sme Vám k dispozícii a radi poradíme a vyhovieme Vašim potrebám! Gastronómia je našou vášňou, ktorú pestujeme už roky, a preto ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne, aby sme splnili všetky jeho požiadavky. Zaručujeme, že naše mikrovlnné rúry splnia očakávania aj tých najnáročnejších klientov, ktorí kladú dôraz na kvalitu!

Pozrite sa na našu ponuku – vysoko kvalitné mikrovlnné rúry!

Náš sortiment zahŕňa nielen mikrovlnné rúry špičkovej kvality, ale aj ďalšie inovatívne kuchynské spotrebiče, stroje, príslušenstvo a pomôcky, ktoré je možné využiť v každom profesionálnom gastronomickom zariadení. Tieto výrobky sa vyznačujú bezkonkurenčnou funkčnosťou, kvalitou spracovania a spoľahlivosťou. Pozývame Vás, aby ste si prezreli celú ponuku nášho internetového obchodu Gastromania.cz, a pokiaľ máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k jednotlivým produktom, neváhajte sa obrátiť priamo na náš tím. Radi Vám poradíme a ponúkneme tie najlepšie riešenia!