Prírodné dezodorované kakaové maslo, 1 kg balenie je maslo, ktoré bolo úplne zbavené akejkoľvek vône, či zápachu, a tiež zaisťuje vznik vysoko kvalitné suroviny. Je to najviac používané kakaové maslo počas výroby vysoko kvalitnej čokolády. Použitím tejto suroviny, dochádza k vzniku dokonalé a požadovanej chuti vzniknutého výrobku so zachovaním organoleptických vlastností, ďalej potom vzniká žiaduce kryštalizácie čokolády. Je tiež používané vo farmácii, alebo v kozmetickom priemysle. Farba je v odtieni slonovej kosti.
Do úschovne
Španielska biela čokoláda Natra 29,7 , 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická Španielska biela čokoláda s plnou a intenzivní chutí, která vyniká intenzivní kakaovou chutí s pikantní kyselostí. Obsahuje 36 kakaového masla a 24% mlieka. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev a praliniek, čokoládových tabuliek.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 61,1 % bez cukru, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Čokoláda je vyrobená bez pridania klasického cukru, ten je nahradený maltitolom. Čokoláda je s nízkym obsahom kalórií a tiež má nízky glykemický index. Táto čokoláda tiež obsahuje oproti klasickej horkej čokolády viac diétnej vlákniny, vďaka čomu stimuluje činnosť čriev a tiež znižuje vzniku zubného kazu. Obsahuje 37,9% kakaového masla. Je vhodná na temperovaním, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálový dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Kakao 20-22% tuku Natra, 1 kg je alkalizovaný prášek, který vzniká po mletí kakaové hmoty, která vzniká po hydraulickém lisování se sníženým obsahem tuku. PH 8.0 ± 0.2. Barva je tmavě červená. Vhodná k přípravě zmrzlin, instantních nápojů a dezertů. Lze objednat i kakao s jiným obsahem tuku, nebo s jinou hodnotou pH, také lze objednat i jiná balenie a to 25 kg, 900 kg, nebo 25 tun.
Do úschovne
Španielska mliečna čokoláda Natra 36 , 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska mliečna čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 35 kakaového masla a 14% mlieka. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev a praliniek.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 62%, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 70 , 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 47 kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 4 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Kakao 10-12% tuku natrite, 1 kg je alkalizovanom prášok, ktorý vzniká po mletie kakaovej hmoty, ktorá vzniká po hydraulickom lisovaní so zníženým obsahom tuku. PH 8.0 ± 0.2. Farba je tmavo červená. Vhodná k príprave zmrzlín, instantných nápojov a dezertov. Je možné objednať aj kakao s iným obsahom tuku, alebo s inou hodnotou pH, taktiež je možné objednať aj iné balenie a to 25 kg, 900 kg, alebo 25 ton.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 56%, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 31% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Drops, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 2 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Prírodné dezodorované kakaové maslo, 0,5 kg balenie je maslo, ktoré bolo úplne zbavené akejkoľvek vône, či zápachu, a tiež zaisťuje vznik vysoko kvalitné suroviny. Je to najviac používané kakaové maslo počas výroby vysoko kvalitnej čokolády. Použitím tejto suroviny, dochádza k vzniku dokonalé a požadovanej chuti vzniknutého výrobku so zachovaním organoleptických vlastností, ďalej potom vzniká žiaduce kryštalizácie čokolády. Je tiež používané vo farmácii, alebo v kozmetickom priemysle. Farba je v odtieni slonovej kosti.
Do úschovne
Španielska biela čokoláda Natra 29,7 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická Španielska biela čokoláda s plnou a intenzivní chutí, která vyniká intenzivní kakaovou chutí s pikantní kyselostí. Obsahuje 36 kakaového masla a 24% mlieka. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev a praliniek, čokoládových tabuliek.
Do úschovne
Prírodné dezodorované kakaové maslo, 25 kg balenie je maslo, ktoré bolo úplne zbavené akejkoľvek vône, či zápachu, a tiež zaisťuje vznik vysoko kvalitné suroviny. Je to najviac používané kakaové maslo počas výroby vysoko kvalitnej čokolády. Použitím tejto suroviny, dochádza k vzniku dokonalé a požadovanej chuti vzniknutého výrobku so zachovaním organoleptických vlastností, ďalej potom vzniká žiaduce kryštalizácie čokolády. Je tiež používané vo farmácii, alebo v kozmetickom priemysle. Farba je v odtieni slonovej kosti.
Do úschovne
Španielska biela čokoláda Natra 29,7 , 0,4 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická Španielska biela čokoláda s plnou a intenzivní chutí, která vyniká intenzivní kakaovou chutí s pikantní kyselostí. Obsahuje 36 kakaového masla a 24% mlieka. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev a praliniek, čokoládových tabuliek.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 62 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39 kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 70 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 47 kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 4 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Španielska mliečna čokoláda Natra 36 , 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska mliečna čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. obsahuje 35 kakaového masla a 14% mlieka. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev a praliniek.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 61,1 % bez cukru, 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Čokoláda je vyrobená bez pridania klasického cukru, ten je nahradený maltitolom. Čokoláda je s nízkym obsahom kalórií a tiež má nízky glykemický index. Táto čokoláda tiež obsahuje oproti klasickej horkej čokolády viac diétnej vlákniny, vďaka čomu stimuluje činnosť čriev a tiež znižuje vzniku zubného kazu. Obsahuje 37,9% kakaového masla. Je vhodná na temperovaním, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálový dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Španielska horká čokoláda Natra 56%, 20 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 31% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Drops, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 2 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu poliev.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.