Radielko na prepichovanie cesta od firmy Hendi, katalógové číslo 515143, z umelej hmoty – polypropylén. Vďaka radielku je možné jednoducho a rýchlo prepichovať cesto, aby sa pri pečení netvorili nechcené bubliny. Môže sa tiež hodiť pri zdobení múčnikov a tort. Radielko je veľmi praktické pre pekárne, cukrárne, pizzerie, hotelové a reštauračné kuchyne. Rozmery: 14×21 cm, šírka valčeka: 12 cm.
Do úschovne
Radielko na prepichovanie cesta od firmy Hendi, katalógové číslo 515136, z umelej hmoty – polypropylén. Vďaka radielku je možné jednoducho a rýchlo prepichovať cesto, aby sa pri pečení netvorili nechcené bubliny. Môže sa tiež hodiť pri zdobení múčnikov a tort. Radielko je veľmi praktické pre pekárne, cukrárne, pizzerie, hotelové a reštauračné kuchyne. Rozmery: 8,5×21 cm, šírka valčeka: 7 cm.
Do úschovne
Radielko na prepichovanie cesta na pizze, vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, je vybavené ergonomickým plastovým úchytom žltej farby. Rozmery 80×110×250 mm, katalógové číslo 617051, od najznámejšej talianskej firmy na svete Lilly Codroipo, vyrábajúcej profesionálne príslušenstvo k pečeniu pizze. Ideálny pre pizzerie, pekárne a cukrárne. Radielko je vybavené praktickým otvorom pre ľahšie zavesenie.
Do úschovne
Radielko na vytvorenie mriežky z cesta od firmy Hendi, katalógové číslo 515129, z umelej hmoty – polypropylén, ostrie z nerezovej ocele. Vďaka radielku je možné jednoducho a rýchlo pripraviť z rozvaľkaného cesta mriežku.Môže sa tiež hodiť pri zdobení múčnikov a tort. Radielko je veľmi praktické pre pekárne, cukrárne, pizzerie, hotelové a reštauračné kuchyne. Rozmery: 13,5×20 cm, šírka valčeka: 12 cm.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.