Pec na pizzu od firmy HENDI s indexom 220306 s šírkou 48cm, hĺbkou 42 cm a výškou 19,5 cm je vyrobená z nerezovej ocele. Na rošte s rozmermi 34×34 cm dá piecť pizzu s priemerom 30 cm. Pec má dve vykurovacie telesá, a to horné a dolné, a zásobník na odpad vzniknutý počas pečenia. Pec má časovač na 15 minút.
Do úschovne
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy Gredil, katalógové číslo 782001. Kapacita: 5 x pizza Ø 350 mm. Predný panel je vyrobený z nerezovej ocele, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, šamotové dosky v spodnej časti komory, prevádzka do 500°C, osvetlenie komory, odvetrávací systém pary, možnosť samostatnej regulácie vrchným a spodným výhrevným telesom. Táto rada ponúka veľmi výkonné pece, ktoré sa hodia na pečenie všetkých druhov pízz, zapečených bagiet, krutónov, ľuiche, flanu či crème brûlée. Model je ideálny pre malé a stredné prevádzky.
Do úschovne
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy GGF, katalógové číslo 782100 zo série Compact. Kapacita: 1 x pizza Ø 400 mm. Prevádzka pece do 500°C, šamotové dosky v spodnej časti komory, osvetlenie komory, možnosť samostatnej regulácie výhrevných telies, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, predný panel je vyrobený z nerezovej ocele. Táto rada pecí je určená na pečenie základných druhov pízz, zapečených bagiet, krutónov, quiche, flanu či crème brûlée. Model je ideálny pre malé a stredné prevádzky.
Do úschovne
Do úschovne
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 650×600×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Pizza a občerstvenie priamo z pásu: vďaka priebežnej peci na pizzu upečieme nielen túto taliansku klasiku, ale aj bagety s rôznymi ingredienciami a dokonca aj toasty. Vďaka individuálnej regulácii Rýchlosti pohyblivého pásu bude každý pokrm lahodný a chrumkavý.
Rýchlosť pásu: regulovateľná v 10-stupňovej škále, Rýchlosť pásu: ok. 2 do 14 minút
Verzia pohyblivého pásu: krátky
Výkon napájania: 3.5 kW
Napätie: 230 V
Frekvencia: 50 Hz
Pripojenie zariadenia: Pripravené na pripojenie
Teplotný rozsah od: 70 °C
Teplotný rozsah do: 250 °C
Ukazovateľ teploty: nie
Funkcia rúry: Horné / dolné výhrevné teleso
Šírka vnútra: 360 mm
Hĺbka vnútra: 450 mm
Výška vnútra: 85 mm
Časovač: nie
Vnútorné osvetlenie: nie
Počet komôr: 1
Dávka: Max. Ø 32 cm
Horné / dolné výhrevné teleso so samostatnou reguláciou: áno
Materiál komory: nerezová ocel
Farba: Strieborná
Materiál: Šľachtená oceľ
Šírka: 472 mm
Hĺbka: 1045 mm
Výška: 400 mm
Váha: 21.9 kg
Do úschovne
*% Predná strana pizza pece vyrobená z nerezovej ocele%
*% Opláštenie z ocele%
*% Izolácia z minerálnej vlny%
*% Manuálne ovládanie%
*% Osvetlenie komory%
*% Dno komory pokryté šamotom%
*% Vykurovacie špirály (dole a hore)%
*% Regulácia vykurovacích špirál pomocou nezávislých termostatov%
*% Termometr%
*% Teplotný rozsah: od 50 ° C do 500 ° C%
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu NT621, Bartscher 2002088 je nevyhnutný prvok vybavenia každej pizzerie. Jednokomorová pec je najlepším riešením pre malé lokály, ktoré nemajú dostatok miesta a neprodukujú veľké množstvo pizze. Môžete v nej upiecť až 4 pizze o priemere 30 centimetrov súčasne. Je vyrobená z ocele, je jednoduchá v obsluhe a udržiavaní čistoty. Má nastaviteľný horný a dolný ohrievač, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu podľa pečeného cesta. Samotná komora pece je vyrobená z ohňovzdornej šamotovej dosky.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1835×905×480 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1250×1025×480 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1660×1025×480 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 2070×1025×480 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 950×545×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 950×545×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Okrem toho, je možné 1 komoru rozdeliť umiestnením ďalšej šamotovej dosky a výhrevného článku. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 1060×600×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 1060×600×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Okrem toho, je možné 1 komoru rozdeliť umiestnením ďalšej šamotovej dosky a výhrevného článku. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu CounterTop® s rozmermi 1160×650×500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a dvojitý časovač s alarmom umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetky pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 1 komorou. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená pre dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú mimoriadne odolné a ľahko otvárateľné dvere s priestranným sklom a halogénovým osvetlením každej komory. Povrch vyrobený z nerezovej ocele je lesklý a leštený, spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo peciam dodáva atraktívny vzhľad. Navyše pec CounterTop® je vybavená digitálnym displejom, termostatom a funkciou Turbo-štart a funkcií Servis
Do úschovne
Ľahká obsluha znamená, že nie je treba zložité školenie zamestnancov, aby plne využili možnosti pizza pece. Špeciálne doplnky, ako je termostat alebo časovač, šetrí čas i pozornosť – nemusíte sa starať o reguláciu teploty a dobu pečenia. Inovatívna (i keď zároveň tradičná) konštrukcia sa skladá z niekoľkých dôležitých prvkov. Vysoko kvalitná oceľ, ktorá je odolná nielen voči vysokým teplotám, ale tiež proti poškrabaniu a preliačinám, sa nachádza v prednej časti pece. Vnútorná časť je vyložená šamotovými kockami, ktoré skvele udržujú teplotu v peci. Medzi vnútornou a vonkajšou stenou sa nachádza izolátor, napr. minerálna vlna, ktorá je skvelá pre tepelnú izoláciu. Jednoposchodové pece vedia viac než sa zdá!
Všetky produkty, ktoré ponúkame v obchode Gastromania.sk pochádzajú od oficiálnych distribútorov na slovenskom trhu, ktorých sme partnerom.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.