Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1350×1125×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1810×1125×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1835×905×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1250×1025×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1660×1025×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1125×905×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 1480×905×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 2270×1125×1160 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Štvorkomorová pec na pizzu Modular® s rozmermi 2070×1025×1500 mm je tým najlepším riešením pre reštaurácie, bary, hotely, kaviarne, čerpacie stanice, samoobsluhy a ďalšie výdajné miesta jedál i pre individuálnych zákazníkov. Vďaka optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronicky nezávislej regulácii teploty v hornej a dolnej zóne umožňuje rýchlejší a rovnomernejší proces pečenia nielen pizze, ale aj všetkých druhov potravín. Funkcia Turbo-start okamžite zahreje pec a duálny časovač s alarmom (digitálna verzia) umožňuje nastaviť čas pečenia ručne alebo automaticky pre všetko pečenia stlačením jediného tlačidla. Pec vybavená 4 komorami. Šamotová doska je vyrobená zo špeciálnej prírodnej hliny s jemnou štruktúrou (vytvárajúce malý prúd vzduchu pod pizzou), starostlivo vypálená na dosiahnutie optimálnej pevnosti a pórovitosti. Pece majú extrémne odolné a ľahko otváracie dvierka s vysoko kvalitnými ložiskami a priestranným sklom a dve halogénové žiarovky proti oslneniu v každej komore, čo vám poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na kontrolu pečenia a pri procese vkladania a vyberania pizze. Účinná izolácia tiež zaisťuje nízku okolitú teplotu v blízkosti pece, čo napomáha k príjemnejšiemu pracovnému prostrediu. Povrch z nerezovej ocele je lesklý a leštený. Spoje, ako sú skrutky a nity, sú takmer neviditeľné, čo dodáva peciam atraktívny vzhľad. Navyše pec Modular® je vybavená digitálnym alebo klasickým ovládacím panelom s displejom, ukazovateľmi termostatu a funkciou Turbo-štart, Servis funkcií, posuvnou policou z nerezovej ocele, podstavcom s pevnými kolieskami, odsávač pre pripojenie k miestnemu ventilačnému systému a kontrolky pre reguláciu a nastavenie ventilácie .
Voliteľné vybavenie (za príplatok):
- Farby Royal Gold alebo Phantom Black z leštenej nerezovej ocele
- Možnosť prevedenia vo verzii umožňujúci napájanie na lodiach alebo jachtách. Môžeme tiež dodať akúkoľvek pec rady Modular® s napätím špecifikovaným zákazníkom.
- Špeciálna verzia 500 °C/932 F° umožňujúce pečenie špeciálnych druhov pizze, ako je Napoli, pečivo alebo iné výrobky, ktoré vyžadujú veľmi vysoké teploty pečenia.
- Verzia pre pekárne (možnosť pary)
- Stojan na základné, ale užitočné nástroje.
- Police na korenie a olej.
- Vyššia komora na “kysnutie” pečiva.
- Bezkontaktné otváranie dverí.
- Ďalšie výsuvná police, ktoré možno v závislosti na polohe prvej police namontovať tesne pod pec a vytvoriť tak veľkú multifunkčnú pracovnú dosku v podstavci, aby sa vytvorila praktická výsuvná plocha, na ktorej je možné ukladať krabice na pizzu.
Do úschovne
Ponúkame štvorkomorové pece na pizzu vyrobené najlepšími výrobcami uznávanými po celom svete. Spolupracujeme okrem iného so spoločnosťou PIZZA MASTER, ktorá vyrába špičkové spotrebiče rôznych výkonov a parametrov. Štvorkomorové pece na pizzu tejto značky nájdu uplatnenie v prevádzkach s rôznorodým dopytom.
Pozývame Vás na prezretie celej ponuky, ktorú sme pripravili. Rad zahŕňa štvorkomorové pece na pizzu, ktoré umožňujú pripraviť až 32 pizz naraz. V ponuke nájdete aj menšie modely. Tieto pece sú vyrobené z odolných materiálov s dlhou životnosťou, medzi inými z nerezovej ocele, ktorá má antikorózne vlastnosti. Ak máte akékoľvek otázky alebo pochybnosti týkajúce sa nášho sortimentu, obráťte sa priamo na náš tím. Prajeme Vám úspešný nákup!
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.