Farebné plastové dosky na krájanie HACCP

Gastromania.sk ponúka špičkové dosky na krájanie HACCP, ktoré výrazne uľahčia každodennú prácu v kuchyni a pomôže ju zorganizovať. Farebné krájacie dosky HACCP, ktoré ponúkame, sú k dispozícii v mnohých formách a veľkostiach, čo uľahčuje výber správnych produktov, ktoré splnia všetky očakávania užívateľov. Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point System) je známy všetkým, ktorí pôsobia v gastronomickom priemysle a prevádzkujú vlastné priestory. Ide o druh nástroja, ktorého úlohou je riadiť bezpečnosť potravín a metódu hodnotenia rizík počas výrobných procesov. V našom sortimente nájdete dosky na krájanie HACCP, ktoré získali všetky osvedčenia a potvrdenia.

Čítať viac >

Dosky na krájanie HACCP: ako ich používať?

Aby bolo zaistené bezpečné používanie dosiek a správne fungovanie farebného systému, je dôležité vedieť, ako by sa mali používať. Každá doska je k dispozícii v inej farbe a malo by sa používať pre určitú skupinu výrobkov. Hnedé dosky sú určené na varené mäso a údeniny, červené na surové mäso, biele na mliečne výrobky, modré na ryby, zelené na zeleninu a žlté na surovú hydinu. Farebné dosky sú obvykle vyrobené z bezpečného plastu: polypropylénu, ktorý môže prísť do priameho kontaktu s potravinami.

Dosky HACCP najvyššej kvality pre gastronómiu!

Odporúčame, aby ste sa zoznámili s naším sortimentom, ktorý zahŕňa gastronomické dosky HACCP najvyššej kvality. Jedná sa o doplnky, ktoré sú základným vybavením každej kuchyne: profesionálne aj domáce. Budú dobre fungovať v reštauráciách, hotelových kuchyniach, baroch, pizzériách a jedálňach, rovnako ako v nemocniciach, školách a materských školách. Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zoznámili s celou ponukou, ktorú sme pre našich klientov pripravili, av prípade akýchkoľvek otázok či pochybností kontaktujte prosím priamo náš tím. Užite si nakupovanie!