Špičkové poháre na koňak a brandy pre profesionálov.

Brandy je jedinečný alkoholický nápoj, ktorý milujú ľudia po celom svete. Likér je destilovaný najčastejšie z hroznového vína a poteší svojou bohatosťou chuťou a vôňou. Brandy sa destiluje zahrievaním a alkohol by mal dlho zrieť v dubových sudoch. V tejto produktovej kategórii nájdete najkvalitnejšie poháre na koňak a brandy, ktoré sú ideálne na ochutnávku tohto neobvyklého nápoja. Ponúkame produkty v mnohých zaujímavých variantoch, takže sme si istí, že si v našom obchode nájde niečo pre seba! Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s celým sortimentom.

Čítať viac >

Aké sú vlastnosti pohárov na koňak a brandy?

Každý likér, ktorý podávame našim hosťom, by mal byť podávaný vo vhodnom pohári. Nie inak je tomu aj v prípade koňaku a brandy. Čo je teda tak charakteristické na pohároch tohto alkoholu? Po prvé, krátka noha alebo jej úplná neprítomnosť. Brandy poháre majú tiež objemný tvar, ktorý sa jemne zužuje nahor, vďaka čomu vône neunikajú z jeho vnútra. Tieto typy pohárov sú najčastejšie vo forme 100 ml a 250 ml. Popraskaná štruktúra skla umožňuje držať ju tak, aby bol alkohol neustále ohrievaný rukou, vďaka čomu bude chutiť perfektne.

Poháre na koňak a brandy v bohatom sortimente Gastromania.sk!

V sortimente Gastromania.sk sú špičkové poháre na koňak a brandy, ktoré sú vyrobené z trvanlivého a odolného skla. Všetky modely sa vyznačujú pozornosťou k najmenším detailom, vďaka čomu sú nielen praktické, ale aj príjemné pre oko. Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s ponukou, ktorú sme pripravili pre našich klientov. V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte priamo na tím Gastromania.sk. Pracujeme od pondelka do piatku od 8:00 do 16:00 a v tom čase zostávame k dispozícii. Prajeme vám úspešné nakupovanie!