Automat na šľahačku PRIMA 2 je kvalitné zariadenie vyrobené talianskou firmou TELME, ktoré je vhodné pre malé a stredne veľké gastronomické zariadenia. Zariadenie udržuje smotanu pri teplote 4°C v chladiacej vnútornej nádrži. Smotana je stlačovaná v oválnom bubne s rotujúcim karbónovým valcom. Rotačné čerpadlá šľahačkovače spracovávajú jemnú alebo hustú smotanu na získanie požadovaného typu šľahačky. Použité konštrukčné riešenia automatu zaručuje kvalitné našľahanie šľahačky a vznik stabilnej a pevnej peny šľahačky. Priehľadné veko umožňuje stále kontrolovať množstvo smotany v nádrži. Vyberateľná, nepriamo chladená nádrž s objemom 2 litre udržuje smotanu v dokonalých podmienkach, bez toho aby došlo k vzniku tuku. Počas výrobného procesu je možnosť zariadenia kedykoľvek pozastaviť, ľahko sa umýva a odpovedá potrebám hygieny. Výkon: 100 l/hod. Výrobca zaisťuje zhodu výrobku s nariadením EP a Rady (ES) č. 1993/2004 o materiáloch a výrobkoch schválených pre styk s potravinami.
Do úschovne
Kocky na pečenie z horkej čokolády 39,1%, 1 kg balenie – CHD-CU-20×1-E0-U68, sú kocky na pečenie zo 100% z tmavej čokolády. Obohaťte svoje sušienky, žemle a rožky lahodnou chuťou čokolády vďaka kúskom zo 100% lahodnej belgickej tmavej čokolády. Tieto kocky horkej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú navyše ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kocky sa pri miesení nezačnú kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť S – malé, 47,6%, 1 kg balenie – VH-9432-E0-U68 sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Veľkosť S sú možno jedny z najmenších, ale prekvapí veľmi intenzívny čokoládovou príchuťou. Sú ideálne pre malé sušienky, buchty a drobné pečivo. Naši cukrári odporúčajú používať tieto kôstky na piškóty a pečivo, ktoré vyžaduje krátku dobu pečenia. Výsledkom je, že sa kôstky počas pečenia nerozpustí a po vychladnutí si zachovajú svoju tvrdosť. Vďaka špeciálnej receptúre – s nižším obsahom kakaového masla – sú odolné voči teplotám v peci až do 200 ° C a nehorí. Na konci miešania vždy pridávajte kôstky a na krátku dobu je spojte s cestom. Tým zabránite sfarbenie cesta a zabránite roztavenie. Počet kôstok na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovne
Kocky na pečenie z mliečnej čokolády 25%, 1 kg balenie – CHM-CU-20×2-E0-U68 sú kocky na pečenie z mliečnej čokolády, ktoré vášmu pečenie dodajú skvelú chuť. Obohaťte svoje sušienky, rožky a rožteky lahodnou chuťou mliečnej čokolády s príchuťou kakaa a karamelovo-smotanovým arómu. Tieto kúsky mliečnej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžadujú dlhú dobu pečenia. Vďaka svojej veľkej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si užijú textúru a nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa nezačne topiť pod vplyvom miesenie. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™, 1 kg balenie, W2-E1-U68, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 1 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: pre stredné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™ 0,4 kg balenie – 823-E0-D94, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™, 1 kg balenie, 823-E4-U71, je Kultová mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchár po celú svete. Vyznačuje sa Hlbokou, teplú farba, hladké textúry a sladkým karamelovým Tono. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnu chuť a vynikajuca spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych Alebo likérových príchuť. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikáciám. Pre dokonalé vyváženie a vyváženú chuť Miesau kakaové bôby z 3 rôznych krajiny v povodí: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčaná kombináciám:
škorice, vanilky, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčaná uplatnením:
*Cukrovinky: na čiastočná polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovaním praliniek, formovaním malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobením, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, Ako ŠÚ karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslový náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, Ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky Ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy trouby (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, Ako je americká zmrzlina, tradične talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka perforovaná Air Mat 300×400 mm *, ktorú vyrába talianska firma Silikomart je určená na pečenie sušienok, muffinov a iných výrobkov, ktoré potrebujú dokonalú cirkuláciu vzduchu pri pečení. Tento výrobok ocení hlavne každý tvorivý cukrár, ale bude vhod tiež v pekárni, cukrárenskej výrobni, reštaurácii, hotely, kaviarni či cateringovej firme. *Silikónová pečúca podložka perforovaná 40.109.99.0000 je vyrobená z prvotriedneho materiálu, čo zaručuje tie najlepšie výsledky, rýchlu výrobu a jednoduché skladovanie. Garancia odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovne
Forma na koláč Tarte Ring je inovatívny výrobok od talianskej firmy SILIKOMART. Forma je vyrobená z prvotriednych materiálov a je tak zaručená kvalita a pohodlné používanie výrobku. Sada obsahuje 6 prsteňov o priemere 80 mm, výške 20 mm – vyrobené z nedeformovateľného kompozitného termoplastického materiálu, vhodného na použitie v rúre na vytvorenie koláčov o priemere 80 mm. Sada foriem na koláče Tarte Ring 52.243.20.0165 je určená pre tých, ktorí si dávajú záležať na kvalite a perfektných výsledkoch pri pečení. Prsteň je nepriľnavý, nehrdzavejúci, homogénny a tepelne stabilný. Vďaka nim môžete jednoducho pripraviť dokonalé koláče.
Do úschovne
Sadu 50 ks plastových tyčiniek na lízanky 99.411.99.0001 vyrába talianská firma SILIKOMART. Dĺžka tyčinky je 120 mm a priemer 3,8 mm.
Do úschovne
Silikónová forma na múčniky, dezerty a zákusky Amorini s rozmermi 63×65×39 mm a obsahom 100 ml (veľkosť a obsah sú uvedené pre 1 kus dezertu). Formu vyrába talianska firma SILIKOMART v sérii CurveFlex. Je ideálna na vytvorenie 8 múčnikov, dezertov či zákuskov v tvare srdca. Výsledok bude unikátny a nezabudnuteľný. Forma je ideálnym pomocníkom pre kaviarne, cukrárne, rôzne gastronomické podniky, cateringové firmy a tiež pre domáce pečenie. Pomocou tejto formy je možné vytvoriť neopakovateľné dezerty, ktoré sa budú vynímať na honosných oslavách, banketoch či detských oslavách. Forma na múčniky a dezerty 36.186.87.0065 je vhodná do umývačky riadu. Je odolná voči chladu a zároveň vysokej teplote v rúre na pečenie či mikrovlnnej rúre. Forma je vyrobená zo silikónu a to zaručuje krátku dobu výroby a jednoduché riešenie pre uchovávanie. Garancia odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovne
Čokoládové tyčinky na pečenie, 8 cm, 44%, 1,6 kg balenie – TB-55-8-356, sú vyrobené zo 100% tmavej čokolády. Tieto tyčinky na pečenie kombinujú intenzívnu čokoládovú príchuť s maximálne pohodlným postupom pre zapekanie. Stačí ich zabaliť do cesta a potom ich nakrájať na kúsky požadovanej veľkosti. Ako chutia? Intenzívne belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, so silnou chuťou. Aká je ich textúra? V rúre sa taví ako maslo a po vychladnutí produktov získavajú späť svoju krehkosť. To je to, čo môžete očakávať od tyčiniek na pečenie Callebaut®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C a nepřiplaují sa. Zabaľte ich a zapekajte a vaši zákazníci ich budú milovať. Balenie 1,6 kg obsahuje asi 300 tyčiniek.
Do úschovne
Mliečna čokoláda do čokoládovej fontány, 37,8%, 2,5 kg balenie – CHM-N823FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového masla. Existuje pre zákazníkov väčšie potešenie než namáčanie ovocie, drobného pečiva alebo marshmallows do tekutej lahodnej čokolády? Mliečna čokoláda do fontán je skvelá pre hýčkanie zákazníkov smotanovo-karamelovú mliečnou čokoládou Callebaut®. Callebaut® obohacuje recepty z čokolády do fontány o extra maslo, aby bola zaistená tekutosť čokolády vo fontáne a fondue po dlhšiu dobu.
Do úschovne
Produkcja lodów od wielu lat cieszy się sporą popularnością. W każdym, nawet małym miasteczku, znajduje się przynajmniej jeden punkt gastronomiczny, który oferuje swoim klientom ten orzeźwiający przysmak. Najczęściej z tego typu punktami możemy spotkać się w miejscowościach nadmorskich oraz w miejscach, które są bardzo nastawione na turystykę. Podstawowymi urządzeniami, które są absolutnym niezbędnikiem przy produkcji lodów, są pasteryzatory oraz frezery. Wszystkie produkty tego typu posiadają odpowiednie certyfikaty i spełniają określone wymagania, dzięki czemu są całkowicie bezpieczne i nadają się do bezpośredniego kontaktu z produktami spożywczymi oraz z żywnością. Spotkać się możemy również z maszynami do lodów rzemieślniczych – przygotowywanych według unikatowej receptury, a także maszynami do dozowania lodów oraz do lodów włoskich. Produkcja lodów nie jest procesem bardzo skomplikowanym, wymagane jest tylko posiadanie odpowiedniego sprzętu oraz urządzeń i maszyn.
Produkcja spożywcza to nie tylko lody, ale również wyroby czekoladowe. Produkcja czekolady wymaga posiadania odpowiednich kwalifikacji, wiedzy i umiejętności, ale również odpowiedniego sprzętu, gadżetów i akcesoriów. Pierwszym ważnym elementem są maszyny do produkcji czekolady, jak np. drażetkarka, temperówki (do temperowania czekolady), maszyny do produkcji trufli oraz pralin, a także krajalnice do ciast i czekolady oraz oblewarki do czekolady. Same urządzenia to jednak nie wszystko! Bardzo ważne jest również wyposażenie naszego lokalu w przydatne akcesoria, jak: podgrzewacze do czekolady, fontanny czekoladowe, formy do czekolady (formy do pralin i trufli, formy do batonów, formy do tabliczek czekolady, formy do figurek czekoladowych, formy do dekoracji czekoladowych, formy do lizaków czekoladowych, czy opakowania i ekspozytory do pralin i czekolady), a także folie transferowe do czekolady. Produktów na rynku jest naprawdę wiele, dlatego z pewnością każdy z Państwa znajdzie dla siebie akcesoria idealne!
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.