Nôž šéfkuchára ručne kovaný, Takeshi Saji Super Aogami, 24 cm
Najuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, sekanie, filirovanie a rezanie rôznych pokrmov. Pretože má ostrý hrot, možno ho tiež použiť na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších rýb, ak je to potrebné. Šéfkuchárov nôž je dostatočne dlhý na to, aby rezal naozaj veľké plochy, a je riadne profilovaný, aby zaručil užívateľský komfort a slobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepeľ -3 vrstvová vysokouhlíková oceľ, Super Aogami
Tvrdosť – 65 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 37,5 cm
Dĺžka čepele – 24,0 cm
Šírka čepele – 5,0 cm
Hrúbka čepele – 2,4 mm
Hmotnosť – cca 272 g
Do úschovne
Takeshi Saji WBB, ručne kovaný kuchynský nôž pre šéfkuchára, R-2, 21 cm
Profesionálny, všestranný kuchynský nôž, určený na krájanie, sekanie a plárkovanie rôznych surovín. V rukách kvalifikovanej osoby možno s týmto nožom porciovať hydinu, odstraňovať mäso od kostí, alebo filetovať ryby. Stredne dlhá čepeľ umožňuje rezať väčšie plochy a poskytuje plnú kontrolu nad nožom.
Technické parametre:
Ostrie – 61 vrstvená oceľ a jadro R2
Tvrdosť – 63 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 33,5 cm
Dĺžka čepele – 21 cm
Šírka čepele – 4,7 cm
Hrúbka čepele – okolo 2 mm
Váha – okolo 220 g
Do úschovne
Takeshi Saji WBB, ručne kovaný univerzálny nôž, 15 cm, R-2
Ručný, kuchynský nôž, vhodný na úpravu menších, alebo stredne veľkých surovín, ako sú napríklad reďkovky, alebo citrón. Nôž je ideálny na krájanie mrkvy “” na kocky “”, na krájanie olív alebo menšieho bochníka chleba. Je vhodný pre užívateľov, ktorí neradi pracujú s veľkými nožmi.
Technické parametre:
Ostrie – 61 vrstvová oceľ s jadrom R-2
Rukoväť – býčie kosť
Tvrdosť – 63 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 26,5 cm
Dĺžka čepele – 15 cm
Šírka čepele – 3,2 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,6 mm
Váha – okolo 115 g
Do úschovne
Takeshi Saji YBB, ručne kovaný 18 cm kuchynský nôž Santoku VG-10
Japonský kuchynský nôž, určený na krájanie zeleniny, mäsa a rýb. Charakteristickým rysom nožov Santoku je znížená špička, ktorá výrazne uľahčuje sekanie, a široká čepeľ, na ktorú môžete zbierať nakrájané produkty a preniesť ich do šalátovej misy alebo na panvicu. V kuchyni je spoľahlivým pomocníkom za všetkých okolností, pretože vďaka vysokému umiestneniu rukoväti sa vaše prsty nedotýkajú dosky ani jedla. Technické údaje:
Čepeľ – japonská vrstvená oceľ VG-10 tvrdosť 61
Rukoväť – býčia kosť
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30,5 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 4,2 cm
Hrúbka čepele – cca 2,1 mm
Hmotnosť – cca 220 g
Do úschovne
Japonský, kuchynský nôž pre šéfkuchára Takeshi Saji IW, 21 cm
Profesionálny, všestranný kuchynský nôž, určený na krájanie, sekanie a plátkovanie rôznych surovín. V rukách kvalifikovanej osoby možno s týmto nožom porciovať hydinu, odstraňovať mäso od kostí, alebo filetovať ryby. Stredne dlhá čepeľ umožňuje rezať väčšie plochy a poskytuje plnú kontrolu nad nožom.
Technické parametre:
Ostrie – 61 vrstvená oceľ a jadro VG-10
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 33,2 cm
Dĺžka čepele – 21 cm
Šírka čepele – 4,5 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,4 mm
Váha – okolo 190 g
Do úschovne
Kuchynský nôž Takeshi Saji YBB Bunka, ručne kovaný, 17 cm VG-10
Bunka je univerzálny kuchynský nôž. Vďaka vysokej čepeli je nôž Bunka vhodný najmä pre krájanie zeleniny alebo ovocia a oblasť trojuholníkového hrotu je vhodná najmä pre detailnú prácu a krájanie rýb alebo mäsa.
Technické údaje:
Čepeľ – japonská vrstvená oceľ 61, jadro VG-10
Rukoväť – býčia kosť
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 29,5 cm
Dĺžka čepele – 17 cm
Šírka čepele – 4,8 cm
Hrúbka čepele – 2,1 mm
Hmotnosť – cca 214 g
Do úschovne
Ručne kovaný nôž šéfkuchára Takeshi Saji IW 18 cm VG-10
Najuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, filírovanie a sekanie najrôznejších produktov. V kvalifikovaných rukách kuchársky nôž zvládne aj porciovanie hydiny, vykosťovanie mäsa alebo filetovanie rýb. Stredne dlhá čepeľ umožňuje rezať väčšie plochy a zaručuje plnú kontrolu nad nožom.
Technické údaje:
Čepeľ – japonská vrstvená oceľ 61, jadro VG-10
Rukoväť – železné drevo
Tvrdosť – 61 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30,5 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 4,2 cm
Hrúbka čepele – 2,1 mm
Hmotnosť – cca 220 g
Do úschovne
Nôž ručne kovaný Takeshi Saji Super Aogami Santoku, 18 cm
Japonský nôž s univerzálnym použitím, určený hlavne na mäso, zeleninu a ryby. Pretože má tenkú čepeľ, bude tiež ideálny na krájanie chleba, krájanie ovocia alebo sekanie bylín. Veľká čepeľ uľahčuje prenos nakrájaných produktov do misky na šalát alebo na panvicu. Funguje perfektne za všetkých pracovných podmienok v kuchyni, pretože vďaka vysoko umiestnené rukoväti sa vaše prsty nedotýkajú dosky ani jedla.
Technické údaje:
Čepeľ – 3-vrstvová vysokouhlíková oceľ Super Aogami
Tvrdosť – 65 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30,0 cm
Dĺžka čepele – 18,0 cm
Šírka čepele – 5,0 cm
Hrúbka čepele – 2,3 mm
Hmotnosť – 226 g
Do úschovne
Nôž Outdoor Takeshi Saji Keiryu Shirogami 18cm
Outdoorový nôž od svetovo presláveného kováča – Takeshi Saji. Je vyrobený z uhlíkovej ocele Shirogami, veľmi tvrdej, čo mu umožní ľahko udržiavať ostrosť po celú dobu cesty. Značná hrúbka čepele a napoly plné brúsenie mu dodávajú mimoriadnu odolnosť a trvanlivosť aj pri ťažších prácach. Drevená rukoväť, pôvodne zakončená dyhou, zaisťuje pevný uchop. Takeshi je známy svojím mimoriadnym štýlom, môžete to vidieť napríklad na puzdrách nožov, ktoré sú tiež z dreva a sú opatrené dyhou.
Technické údaje:
Čepeľ – vysokouhlíková oceľ Shirogami
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30,7 cm
Dĺžka čepele – 18,0 cm
Šírka čepele – 3,2 cm
Hrúbka čepele – 5,2 mm
Spôsob ostrenia – symetrický obojstranný
Hmotnosť – cca 253 g
Do úschovne
Nôž Outdoor Takeshi Saji Keiryu Shirogami 16cm
Outdoorový nôž od svetovo presláveného kováča – Takeshi Saji. Je vyrobený z uhlíkovej ocele Shirogami, veľmi tvrdej, čo mu umožní ľahko udržiavať ostrosť po celú dobu cesty. Značná hrúbka čepele a napoly plné brúsenie mu dodávajú mimoriadnu odolnosť a trvanlivosť aj pri ťažších prácach. Drevená rukoväť, pôvodne zakončená dyhou, zaisťuje pevný uchop. Takeshi je známy svojím mimoriadnym štýlom, môžete to vidieť napríklad na puzdrách nožov, ktoré sú tiež z dreva a sú opatrené dyhou.
Technické údaje:
Čepeľ – vysokouhlíková oceľ Shirogami
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 28,0 cm
Dĺžka čepele – 16,0 cm
Šírka čepele – 3,1 cm
Hrúbka čepele – 5,0 mm
Spôsob ostrenia – symetrický obojstranný
Hmotnosť – cca 219 g
Do úschovne
Univerzálny nôž Takeshi Saji R2 Diamond, 15cm
Šikovný kuchynský nôž, veľmi praktický pre malé a stredné výrobky, ako sú reďkovky alebo citrón. Je ideálny na krájanie mrkvy “na kocky”, krájanie olív alebo malého chleba. Ideálne pre tých, ktorí nemajú radi veľké nože.
Technické údaje:
Čepeľ – 61 vrstvová oceľ, jadro R-2
Rukoväť – železné drevo
Tvrdosť – 63 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 26,5 cm
Dĺžka čepele – 15,0 cm
Šírka čepele -3,4 cm
Hrúbka čepele – 1,9 mm
Hmotnosť – cca 160 g
Do úschovne
Nôž šéfkuchára Takeshi Saji R2 Diamond, 21 cm
Najuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, sekanie, filirovanie a rezanie rôznych pokrmov. Pretože má ostrý hrot, možno ho tiež použiť na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších rýb, ak je to potrebné. Šéfkuchárov nôž je dostatočne dlhý na to, aby rezal naozaj veľké plochy, a je riadne profilovaný, aby zaručil užívateľský komfort a slobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepeľ -61 vrstvová oceľ, jadro R2
Rukoväť- železné drevo
Tvrdosť – 63 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 34,0 cm
Dĺžka čepele – 21,0 cm
Šírka čepele – 4,7 cm
Hrúbka čepele – 2,2 mm
Hmotnosť – cca 247 g
Do úschovne
Nôž Takeshi Saji R2 Diamond Santoku, 18 cm
Všestranný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa a rýb. Široká čepeľ uľahčuje prenášanie nakrájaných produktov do šalátovej misy alebo panvice a je tiež užitočná pre drvenie cesnaku. Vysoká rukoväť bráni kĺbom v nárazu na dosku. Vďaka svojim veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkého ovocia a zeleniny, ako je melón, cuketa alebo kapusta.
Technické údaje:
Čepeľ – 61 vrstvová oceľ, jadro R2
Rukoväť – železné drevo
Tvrdosť – 63 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 5,8 cm
Hrúbka čepele – 1,9 mm
Hmotnosť – cca 223 g
Do úschovne
Univerzálny nôž Takeshi SRS13 Jelení Roh, 13cm
Šikovný kuchynský nôž, veľmi praktický pre malé a stredné výrobky, ako sú reďkovky alebo citrón. Je ideálny na krájanie mrkvy “na kocky”, krájanie olív alebo malého chleba. Ideálne pre tých, ktorí nemajú radi veľké nože.
Technické údaje:
Čepeľ – vysokorýchlostné prášková oceľ SRS-13
Rukoväť – jelení roh
Tvrdosť – 64 HRC +/- 1
Celková dĺžka – cm
Dĺžka čepele – cm
Šírka čepele – cm
Hrúbka čepele – cca Mm
Hmotnosť – cca g
Do úschovne
Nôž šéfkuchára Takeshi SRS13 Jelení Roh, 24 cm
Najuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, sekanie, filirovanie a rezanie rôznych pokrmov. Pretože má ostrý hrot, možno ho tiež použiť na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších rýb, ak je to potrebné. Šéfkuchárov nôž je dostatočne dlhý na to, aby rezal naozaj veľké plochy, a je riadne profilovaný, aby zaručil užívateľský komfort a slobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepeľ -prášková oceľ SRS-13
Rukoväť- jelení roh
Tvrdosť – 64 HRC +/- 1
Celková dĺžka – cm
Dĺžka čepele – cm
Šírka čepele – cm
Hrúbka čepele – mm
Hmotnosť – cca g
Do úschovne
Nôž šéfkuchára Takeshi SRS13 Jelení Roh, 21 cm
Najuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, sekanie, filirovanie a rezanie rôznych pokrmov. Pretože má ostrý hrot, možno ho tiež použiť na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších rýb, ak je to potrebné. Šéfkuchárov nôž je dostatočne dlhý na to, aby rezal naozaj veľké plochy, a je riadne profilovaný, aby zaručil užívateľský komfort a slobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepeľ -prášková oceľ SRS-13
Rukoväť- jelení roh
Tvrdosť – 64 HRC +/- 1
Celková dĺžka – cm
Dĺžka čepele – cm
Šírka čepele – cm
Hrúbka čepele – mm
Hmotnosť – cca g
Do úschovne
Nôž Takeshi SRS13 Jelení Roh Santoku, 18 cm
Japonský nôž s univerzálnym použitím, určený hlavne na mäso, zeleninu a ryby. Pretože má tenkú čepeľ, bude tiež ideálny na krájanie chleba, krájanie ovocia alebo sekanie bylín. Veľká čepeľ uľahčuje prenos nakrájaných produktov do misky na šalát alebo na panvicu. Funguje perfektne za všetkých pracovných podmienok v kuchyni, pretože vďaka vysoko umiesnenej rukoväti sa vaše prsty nedotýkajú dosky ani jedla.
Technické údaje:
Čepeľ – práškovaná oceľ SRS-13
Rukoväť – Jelení roh
Tvrdosť – 64 HRC +/- 1
Celková dĺžka – cm
Dĺžka čepele – cm
Šírka čepele – cm
Hrúbka čepele – cca mm
Hmotnosť – g
Do úschovne
Nôž Outdoor Takeshi Miyabi Shirogami 11cm
Outdoorový nôž od svetovo presláveného kováča – Takeshi Saji. Je vyrobený z uhlíkovej ocele Shirogami, veľmi tvrdej, čo mu umožní ľahko udržiavať ostrosť po celú dobu cesty. Značná hrúbka čepele a napoly plné brúsenie mu dodávajú mimoriadnu odolnosť a trvanlivosť aj pri ťažších prácach. Drevená rukoväť, pôvodne zakončená dyhou, zaisťuje pevný uchop. Takeshi je známy svojím mimoriadnym štýlom, môžete to vidieť napríklad na puzdrách nožov, ktoré sú tiež z dreva a sú opatrené dyhou.
Technické údaje:
Čepeľ – vysokouhlíková oceľ Shirogami
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 22,7 cm
Dĺžka čepele – 11,0 cm
Šírka čepele – 2,5 cm
Hrúbka čepele – 3,9 mm
Spôsob ostrenia – symetrický obojstranný
Hmotnosť – cca 122 g
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.