Vybavenie kuchyne

Kuchyňa – srdce reštaurácie

Srdcom každej dobrej reštaurácie, školskej a závodnej jedálne, kaviarne, cukrárne, pekárne a taktiež každej cateringovej firmy je kuchyňa. Mať vybavenú kuchyňu kvalitným a finčkným kuchynským náradím je jeden zo základných pilierov úspechu v profesionálnej gastronómii. Musí byť vždy funkčne prepojená s ostatnými miestnosťami v reštaurácii či zariadení, a najmä so skladom a sálou, kde sa jedlo vydáva. Vybavenie kuchyne je značná položka v rozpočte celej reštaurácie. Nanešťastie je zariadenie kuchyne pomerne drahá záležitosť, pred jeho zakúpením je teda potrebné si ho dobre premyslieť a vybrať ten najviac optimalizovaný požiadavkám Vašej gastro prevádzky. Je však škoda na ňom zbytočne šetriť, pretože kvalitné stroje a zariadenie pre gastronómiu budú slúžiť reštaurácii roky. Lacnejšie zariadenia môžu rýchlo doslúžiť, potom potrebujú neustále opravy na udržanie v prevádzky schopnom stave alebo si dokonca vyžadujú výmenu. Treba si pamätať, že zariadenia v profesionálnej kuchyni sa budú používať neustále, a nielen občasne (tak, ako v domácnosti). Kvalita a výdrž profesionálnych kuchynských spotrebičov musí teda byť pomerne vysoká, a s tým je pomerovo spojená aj vyššia cena.

rozbaľ

Výrobca
Cena netto
od do
Napätie
Trieda nerezovej ocele
Príkon
od do
Počet gastronádob GN
od do
Počet horákov
od do
Indukcia
Na nepretržitú prevádzku
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.