Výrobník klobúčikového ľadu 26kg/24h. Opláštenie INOX, čeridlový systém. Hlavný vypínač a kontrolka chodu. Chladenie vzduchom. Klapka k odberu ľadu, lopatka na ľad. Chladivo: R 134a. Kapacita zásobníku 6 kg. Inštalácia: pitná voda (teplota medzi +5 až +40°C). Nie je nutná inštalácia zmäkčovača. Tlak vody 1 až 5 barov. Odpad vody minimálne 50 mm pod výpustom výrobníku do vzdialenosti 1 m, v inom prípade je nutné inštalovať výrobník na podstavec.
Do úschovne
Výrobník ľadu 20 kg/24h pre hotely, reštaurácie, bary, diskotéky, fast food. Vyrába kocky formou „ponorenia“ , súčasťou je zásobník na ľad, izolované steny. Požadované pripojenie na vodu a gravitačný odpad.
Do úschovne
Výrobník ľadu s elektronickým ovládaním, chladený vzduchom, opláštenie vyrobené z odolného plastu. Zásobník na ľad 1 kg, výkon 12 kg/hod. Manuálne plnenie vody, prístroj nieje určený pre profesionálne používanie.
Do úschovne
Výrobník klubúčikového ľadu 50kg/24h. Opláštenie INOX, čeridlový systém. Hlavný vypínač a kontrolka chodu. Chladenie vzduchom. Klapka k odberu ľadu, lopatka na ľad. Chladivo r 134a. Kapacita zásobníku 14 kg. Inštalácia: pitná voda (teplota medzi +5 až +40°C). Nie je nutná inštalácia zmäkčovača. Tlak vody 1 až 5 barov. Odpad vody minimálne 50 mm pod výpustom výrobníku do vzdialenosti 1 m, v inom prípade je nutné inštalovať výrobník na podstavec.
Do úschovne
Výrobník ľadu 155kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 28kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 21kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 26 kg/24h pre hotely, reštaurácie, bary, diskotéky, fast food. Vyrába kocky formou „ponorenia“ , súčasťou je zásobník na ľad, izolované steny. Požadované pripojenie na vodu a gravitačný odpad.
Do úschovne
Zariadenie na výrobu ľadových kociek od firmy Hendi, s katalógovým číslom 271773. Výrobník ľadu vyrába priezračné, čiastočne duté kocky, ktoré sú ideálne pre miešané nápoje, drinky a iné nápoje. Jednoduchá strieborná konštrukcia z nerezovej ocele, zásobovacia priehradka na 7 kg ľadu, systém signalizujúci nedostatok vody či plnú zásobovaciu priehradku hotových ľadových kociek. Vrátane prívodová a výstupná hadica a lopatky na ľad. Klimatická trieda: N. Chladiaci prostriedok: R290, chladenie jednotky vzduchom. Výrobná kapacita: cca 26 kg/deň. Zariadenie splní svoj účel napríklad v baroch, krčmách, reštauráciách alebo hoteloch.
Do úschovne
Výrobník ľadu 155kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 21kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 21kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 28kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 33kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 33kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 42kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 42kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu 46kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Ľad sa tvorí nástrekom do formových kociek. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Veľké gastronomické prevádzky, ako napríklad diskotéky, nočné kluby alebo bary, kde sa predáva veľké množstvo chladených drinkov, miešaných nápojov alebo alkoholických kokteilov, ocenia profesionálne výrobníky ľadu. Tie sú schopné vyrobiť až niekoľko desiatok kilogramov ľadu za deň, niekedy i viac. Nesmieme pri tom zabudnúť, že tieto profesionálne stroje vyžadujú stále pripojenie k vode a odtok. Ľad vzniká pomocou nástrekovej technológie – všetky vzduchové bubliny a nečistoty sú odstránené. Modely, ktoré sú chladené vodou môžete použiť ako vstavané zariadenie. Sú ideálne na umiestnenie pod pracovnou doskou alebo do vstavanej skrinky. Výrobník ľadu tak nie je príliš vidieť a vďaka vstavaniu je tiež ho menej počuť.
Pre menšie gastronomické prevádzky alebo cateringové firmy sú vhodnejšie skôr menšie, prenosné výrobníky ľadu s menším výkonom – niekoľko kilogramov ľadu za deň. Takéto množstvo je väčšinou dostačujúce u menších prevádzok. Výrobníky nevyžadujú stále pripojenie k vode a odpadu – stačí ich len manuálne doplňovať. Zalievacia metóda vytvára ľadové kocky, ktoré síce nie sú celkom priesvitné, ale možnosť prenášania zariadenia a relatívne nízka spotreba energie robia z týchto výrobníkov veľmi praktickú voľbu. Tieto menšie výrobníky môžu tiež poslúžiť ako dodatočné zariadenie na zväčšenie výkonnosti prevádzky.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.