Šupinový ľad sa tiež využíva u rady výrobných procesov potravinových produktov. Je veľmi potrebný v mäsiarstve, počas pracovania kurčiat na jatkách a tiež v pekárňach, na chladenie polotovarov v rôznych gastronomických výrobniach, chladenie hneteného cesta, pri mletí, sekaní a mixovaní.
Dostatočné množstvo lúpaného ľadu, s požadovanými teplotnými parametrami, môžete zaistiť len vďaka profesionálnym značkovým výrobníkom ľadovej šupinovej triešte.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.