Výrobníky šupinového ľadu

Multifunkčné výrobníky ľadovej šupinovej triešte

Výrobníky ľadových šupín sú zariadenia s veľmi širokými možnosťami využitia v gastronómii. Ľadová šupinová triešť, s požadovanými teplotnými parametrami, sa najčastejšie využíva na zaistenie čerstvosti a atraktívneho vzhľadu u potravín, ktoré majú veľmi krátku trvanlivosť, ako napríklad mäso, ryby a morské plody. Ľad sa používa na uchovávanie, prevážanie a vystavenie týchto surovín. Ľadové šupiny je možné vidieť na banketoch alebo takzvaných švédskych stoloch u potravín, ktoré vyžadujú dlhodobo nízku teplotu ako napríklad čerstvé dary mora. Optimálna teplota správne upravenej ľadovej šupiny sa pohybuje medzi -7° a -14°C.

Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím