Prečo investovať do výrobníka kociek so zásobníkom?

Nedostatok čerstvého ľadu v profesionálne organizovanom bare je neprijateľná situácia, ktorá by sa nikdy nemala stať. Preto sa oplatí investovať do zásobníkového výrobníka kociek ľadu so správnou kapacitou, ktorý zaistí dostatočný prísun ľadu počas barových hodín. Výrobníky kociek ľadu so zásobníkmi sú tiež ideálne pre reštaurácie, diskotéky a krčmy, rovnako ako pre všetky stravovacie zariadenia, ktoré svojim zákazníkom podávajú studené nápoje. Ide o nenahraditeľné zariadenia, ktoré v krátkom čase vyrobia veľké množstvo ľadu. Pozývame vás, aby ste si prezreli celú našu ponuku!

Čítať viac >

Výrobníky kociek ľadu so zásobníkmi pre profesionálnu gastronómiu

V našom obchode sú k dispozícii profesionálne zariadenia, ktoré spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Jednotlivé modely sa líšia nielen konštrukciou, ale aj výkonom, kapacitou zásobníka, účinnosťou a typom chladenia (vodné alebo vzduchové). Pri výbere najlepšieho modelu výrobníka kociek ľadu sa oplatí skontrolovať, či má nádobu na ukladanie kociek ľadu. Výrobníky kociek ľadu so zásobníkom sú pri každodennom používaní pohodlnejšie, pretože nie je potrebné dávať pripravené kocky ľadu do inej nádoby. Ide o veľmi pohodlné riešenie, ktoré využíva stále viac reštauratérov.

Výrobník kociek so zásobníkom v ponuke nášho internetového obchodu Gastromania.sk!

Výrobník kociek ľadu so zásobníkom je nepostrádateľnou súčasťou každého gastronomického zariadenia – najmä na jar av lete. Je univerzálna a multifunkčná, preto si určite nájde svoje miesto v každej kuchyni. Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov vám naše výrobníky kociek ľadu so zásobníkom budú slúžiť mnoho rokov!

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k nášmu sortimentu, neváhajte sa obrátiť priamo na tím Gastromania.sk! Radi pre vás nájdeme ideálne riešenie, ktoré vás uspokojí. Užite si nakupovanie!