Chladiace a mraziace skrine

Chladiace a mraziace skrine

Chladiace skrine a mraziace skrine sú jednými z najobľúbenejších prístrojov, ktoré sa používajú v kuchynských podnikoch, jedálňach, reštauráciách, pizzériách, cukrárňach a iných stravovacích podnikoch. Profesionálne mraziace a chladiace skrine patria do skupiny skladovacích zariadení. Môžeme ich rozdeliť podľa teplotných rozsahov, v ktorých pracujú, kapacít, konštrukcie komôr, typu chladiva, materiálu, z ktorého sú vyrobené, a ich využitie. Rozsah teploty je určený podľa typu potravín, ktoré sú v nich skladované. Podľa týchto parametrov sú skrine delené na: univerzálne skrine pre všeobecné využitie, chladiace a mraziace skrine pre pekárstvo, chladiace skrine určené na skladovanie rýb, mraziace skrine pre zmrzlinársky priemysel a dvojteplotné chladiace a mraziace skrine, ktoré sa skladajú s najmenej dvoch komôr rozsahy (napr. chladiaca komora a mraziaca komora). Rozdelenie môže byť vykonané aj s prihliadnutím na ďalšie parametre, akým je potrebná kapacita.

Výrobca
Cena netto
od do
Materiál
Typ dverí
Dĺžka
od do
šírka/hĺbka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Počet dverí
od do
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.