Chladiace a mraziace zariadenia

Chladiace a mraziace technológie sú jednou z najdôležitejších kategórií pri profesionálnom zariaďovaní gastronomických objektov. Všetky chladiace a mraziace zariadenia majú nemalý ekonomický, ale aj hygienický význam, chránia produkty pred skazením. Prevádzka každého zariadenia chladiacej a mraziacej techniky je spojená so znižovaním alebo udržovaním nízkej teploty uložených produktov až do doby predaja či konzumácie. Na trvanlivosť každej potraviny má vplyv predovšetkým nielen teplota, ale aj vlhkosť a prúdenie vzduchu. Chladiarenské zariadenie je základom každého gastronomického zariadenia, sú využívané všade tam kde je nutné skladovať potraviny, suroviny, polotovary v chladných alebo mrazových podmienkach, no taktiež pri schladzovaní alebo zmrazovaní už hotových jedál – vlastne všade, nakoľko tieto podmienky spĺňajú všetky reštaurácie, školské a podnikové jedálne, profesionálne kuchyne, závodné kuchyne, rôzne gastronomické podniky, no taktiež cukrárne, mäsiarstva, pekárne, bitúnky atď.

Kategória
Výrobca
Cena netto
od do
Napätie
Trieda nerezovej ocele
Povrch
Cena za
Rozmer plechu
Rozmer GN
Hĺbka nádob GN
Materiál
Typ políc
Typ dverí
Farba
Rozmrazovanie
Pracovná doska
Dĺžka
od do
šírka/hĺbka
od do
Výška
od do
Priemer
od do
Objem
od do
Dĺžka komory
od do
šírka komory
od do
Výška komory
od do
Rozteč medzi zásuvami
od do
Pracovná plocha
od do
Príkon
od do
Min. teplota
od do
Max. teplota
od do
Váha
od do
Počet komôr
od do
Počet políc
od do
Počet zásuviek
od do
Počet dverí
od do
Počet košov
od do
Počet gastronádob GN
od do
Počet fliaš
od do
Počet poschodí
od do
Počet nádob
od do
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím