váha | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Horká čokoláda – kuvertura – Madirofolo 65%, 1 kg balenie – CHD-Q65MADN-E1-U68 o vysokej tekutosti. Na severe Madagaskaru sa nachádza plantáž Madirofolo, ktorá je obklopená tamarindovými stromy, ktoré dodávajú kakaovým bôbom jedinečnú ovocnú chuť. Čokoláda je veľmi tmavá a kyslastá, s vysokým obsahom kakaa. Je tiež veľmi horká a obsahuje v sebe citrusovú arómu.
Odporúčané kombinácie: vanilka, korenené sušienky, šafran, ružový grapefruit, limetka, kalamansi, sherry pedro Ximenes, karamel, višňový ocot, biely čínsky čaj
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
*Kakaový alkalizovaný prášok Red, 5 kg balenie DCP-22WO-VH-740 * je alkalizované práškové kakao Red s obsahom 22 – 24% kakaového masla. Má veľmi intenzívnu arómu a červeno-hnedú farbu vďaka vysokému podielu kakaovej sušiny. je ideálna na výrobu zmrzliny, cukroviniek a iných cukrárenských produktov.
Do úschovne
Krém na plnenie, Biela čokoláda Crema W2, 5 kg vedro FMW-R1435-651 – naplňte svojich croissantov, veterníkov a koláčov ikonickou chuťou bielej čokolády Callebaut® W2! Táto vynikajúca krémová náplň bola vytvorená z vyskúšaných a osvedčených kvalitných surovín pre remeselníkov a cukrárov, ktorí hľadajú bohatú a uspokojivú chuť so stabilnou štruktúrou. Crema je úplne nový rad ponúkajúci dekadentné, ľahko použiteľné čokoládové náplne ideálne na roztieranie, striekanie, vstrekovanie, ochucovanie, plnenie a zdobenie v širokej škále aplikácií po pečení. Okrem toho sú náplne Crema bezlepkové, vegánske, bez farbív, umelých aróm a sóje!
Výplne ponúkajú:
Do úschovne
Belgická horká čokoláda bez cukru 54%, 5 kg blok – MALCHOC-D-123, je čokoláda so silnou, harmonickou a výraznou chuťou, kde bol cukor nahradený maltitolom. Táto tmavá čokoláda je plná intenzívnej čokoládovej chuti bez pridaného cukru. Jej príjemná sladkosť je výsledkom použitia náhrady cukru, maltitolu, doplnené prírodné Bourbon vanilkou. Chuť a konzistencia sú podobné ako u našich tradičných čokolád, ako je 811. Rovnaký pocit pri lámaní, rovnaká konzistencie v ústach, rovnaká farba a skvelý lesk. Táto tmavá čokoláda bez cukru tiež umožňuje rovnako neobmedzenú tvorivú slobodu ako naše najlepšie belgická čokoláda: od cukroviniek, cez peny do tort a crémeux až po cez dezerty a nápoje. Rozpúšťanie, temperovanie, chladenie a tvarovanie sú úplne rovnaké. Jej technické vlastnosti a správanie sú identické.
Hotový výrobok vyrobený z tejto čokolády možno predávať ako výrobok bez cukru, ak receptúra neobsahuje žiadny ďalší cukor, ako sú pralinky, čokoládové tyčinky alebo tabuľky, ktorých náplň neobsahuje pridaný cukor, alebo ak sacharóza bola nahradená sladidlom. Perfektná chuť jej dodávajú bôby zo západnej Afriky, prevažne odroda Forastero.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
Do úschovne
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.