váha | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
*Kocky na pečenie z horkej čokolády 39,1%, 10 kg balenie – CHD-CU-20×014-471 *, sú kocky na pečenie zo 100% z tmavej čokolády. Obohaťte svoje sušienky, žemle a rožky lahodnou chuťou čokolády vďaka kúskom zo 100% lahodnej belgickej tmavej čokolády. Tieto kocky horkej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú navyše ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kocky sa pri miesení nezačnú kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 10 kg balenie, 811NV-01B, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Poleva s príchuťou bielej čokolády Bianco, 25 kg V00-OH35-ITWNV-667 má karamelovú, sladkú chuť bielej čokolády s hladkou krémovou textúrou. Creme dell’Artigiano Bianca je základ pripravený na použitie pre polievanie a plnenie tort. Vďaka nádhernej chuti bielej čokolády a jemné, krémovej textúre je tento krém perfektný pre plnenie lístkového, krehkého cesta, košíčkov a mnohých iných. Je tiež ideálny pre polievanie a zdobenie tort a koláčov saténovo bielou polevou, ktorá si zachováva svoju mäkkosť a poskytuje veľmi príjemný chuťový zážitok. Používa sa ako poleva a zaisťuje dokonalý vzhľad produktov a nesteká. Krémom Creme dell’Artigiano Bianca môžete tiež plniť a polievať dezerty a koláče, ktoré možno po okamžitom zmrazení znovu servírovať. Creme dell’Artigiano Bianca sa ľahko používa: stačí rozpustiť alebo zahriať na ± 30 ° C pre dokonalú textúru pre zdobenie alebo na ± 40 ° C pre mierne redší textúru vhodnú pre polievanie. Má dlhú trvanlivosť a obsahuje len nestužené tuky.
Do úschovne
Mliečna čokoláda s lieskovými orieškami Gianduja – 25% lieskových orieškov, 5kg blok GIA-144. Mliečna čokoláda zmiešaná s lieskovými orieškami vytvára jemnú krémovú pochúťku. Mliečna gianduja je polotuhý krém, ktorý sa dá ľahko rozdeliť na malé sladké pochúťky alebo obaliť v čokoláde. Po rozpustení je možné ju plniť do praliniek alebo čokoládových tyčiniek či čokoládových tabuliek. Tento výrobok je základom na ochutenie zmrzliny, na plnenie pečiva, na peny, bavorské krémy a crémeux. Gianduja je tiež vynikajúci na ochutenie dezertov, ako je sabayon alebo čokoládový fondán.
Do úschovne
Biela pralinková náplň pripravená na použitie, Tintoretto Basic White, balenie 5 kg je skvelým základom pre vytvorenie vlastnej náplne s dlhou životnosťou. Má krémovú farbu, príjemne sladkú chuť a neuveriteľne jemnú štruktúru, vďaka ktorej sa okamžite rozplýva v ústach. Zmiešaním rôznych textúr, ako je mletá káva, kakaové kúsky, Pailleté Feuilletine, bresilienne alebo mrazom sušené ovocie, sa Tintoretto premení na atraktívnu náplň, ktorá zvýrazní chuť praliniek. Po zmiešaní s náplňou Tintoretto si vďaka jedinečnej receptúre zachová chrumkavú štruktúru. Čokolády a čokoládové tyčinky plnené náplňou Tintoretto majú dlhú trvanlivosť. Biela náplň Tintoretto má polomäkkú konzistenciu, takže sa ľahko delí na malé kúsky, ktoré je možné namáčať alebo obaľovať. Zmiešaním, zmäkčením a prevzdušnením v kuchynskom robote získate ľahkú náplň, ktorú potom môžete pomocou zdobiaceho vrecka nanášať do formičiek na pralinky, tyčinky alebo čokoládové tyčinky.
Do úschovne
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.