váha | 5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Španielska horká čokoláda Natra 62%, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™, 2,5 kg balenie, 811-E4-U71, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
*Odporúčané kombinácie: *
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
*Odporúčané použitie: *
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Náplň na pečenie Horno, 10 kg balenie, FNN-U86HORN-838 je náplň na báze horkej čokolády, vhodná pre pekárenské a cukrárenské výrobky, ktoré vyžadujú pečenie. Je odolná voči vysokým teplotám a zachováva si jemnú, krémovú štruktúru. Vhodná pre cukrárske zdobenie.
Do úschovne
Prírodné dezodorované kakaové maslo, 0,5 kg balenie je maslo, ktoré bolo úplne zbavené akejkoľvek vône, či zápachu, a tiež zaisťuje vznik vysoko kvalitné suroviny. Je to najviac používané kakaové maslo počas výroby vysoko kvalitnej čokolády. Použitím tejto suroviny, dochádza k vzniku dokonalé a požadovanej chuti vzniknutého výrobku so zachovaním organoleptických vlastností, ďalej potom vzniká žiaduce kryštalizácie čokolády. Je tiež používané vo farmácii, alebo v kozmetickom priemysle. Farba je v odtieni slonovej kosti.
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 60,1% Callets ™, 10 kg balenie, 60-40-38NV-01B, je rovnováhou vďaka receptu č. 60-40-38 – dosť tmavá, a zároveň dosť sladká, aby uspokojila široké spketrum zákazníkov. Očakávajte silnú kakaovú chuť, ľahko horkej tóny a trochu ovocných tónov pre všestranné použitie a skvelé konečné výsledky, od tvarovanie a polievanie praliniek až po ochutenie ganache, čokoládových pien, Bavaroisa krémov, nápojov a zmrzliny. Pre dokonale vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
*Perník, ružové korenie, pomaranč, rebarbora, mandarínka, sirop de Liège / Apple Molasse, pistácie, syr rokfort, mascarpone, káva Java Arabica, ruže.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých fugurek (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.