váha | 5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Belgická horká čokoláda kuvertura Madagaskar 67,4% Callets ™, 2,5 kg balenie, CHD-Q67MAD-E4-U70 je vyrobená z najkvalitnejšieho kakaa z Červeného ostrova. Madagaskar, známy tiež ako “Veľký červený ostrov”, je skutočnou pokladnicou tých najneobvyklejších chuťou a ingrediencií na svete: vanilka, tabak, korenie, exotické ovocie. Tu pestované kakao má veľmi intenzívnu vyváženú a sladkú chuť s jemnou horkosťou. Je doplnená osviežujúci, mierne kyslú dochutí a ovocnými tónmi pripomínajúcimi maliny, jalvcové bobuľky, citrusy a zrelé žlté plody, ako je marhuľa a ananás. Madagaskar chutí skvele v tabuľkách čokolády a formovaných výrobkoch. K tejto čokoláde sa výborne hodí sladší ingrediencie, ako je med a speculoos, alebo ingrediencie, ktoré sú stredne horké alebo kyslé: aromatické kávy, čaju, korenia s mierne ostrejší chuťou, olivový olej atď. Tieto madagaskarskej bôby majú výbornú chuť, hlavne odroda Forastero , s prídavkom Criollo a Trinitario.
Odporúčané kombinácie:
*Speculoos, muškátový oriešok, ružové korenie, kardamóm, mandarínka, rebarbora, grappa, horký pomarančový likér, olivový olej, etiópska káva, brazílska káva, káva blue Mountine.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, orechové polevy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, hľuzovky.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a krémy, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, vdolky, krémy na pečenie (na torty, dánske koláče a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Čokoládová lesklá poleva ChocO’shine, 6 kg – FWD-41CHOCSH-Z35 je skutočná poleva vyrobená z Finest Belgian Chocolate Callebaut®. Jej jedinečné zloženie – 41% tmavej čokolády vychádza z tradičných receptov na domácu tortovú polevu. Je tmavá, lesklá a vyvážená. Tmavá poleva ChocO’shine šetrí veľa času. Po jemnom zahriatí (max. Na 35 ° C) ju možno použiť na pečivo a získať jemnú a chutnú čokoládovú vrstvu, ktorú možno ľahko krájať. Sladké občerstvenie a pečivo vždy polievajte, ak sú veľmi zmrznuté: teplotný rozdiel dodá silný lesk. ChocO’shine poleva vytvára lesklú vrstvu horkej čokolády dokonalé hrúbky. Nesteká z torty a udržuje si príjemne mäkkú a lesklú textúru bez vysychania. Perfektný pre dokonalý vzhľad upečených produktov. Po pokrytie hlboko zmrazeného pečiva alebo korpusu polevou ChocO’shine, ho môžete vložiť späť do mrazničky a nakoniec ich podľa potreby ozdobiť – bez toho aby ste stratili lesk.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 32% Velvet Callets ™, 2,5 kg balenie, W3-E4-U71, je nejhedvábnější a nesmetanovější biela čokoláda v rade Callebaut. Užite si bohatú chuť, ktorá nikdy neztěžkne. Spojte túto čokoládu so všetkým od exotického korenia, ako je šafran, až po širokú škálu ovocia. Pre svoju stredné tekutosť sa hodí takmer na akékoľvek použitie: tvarovanie, polievanie, dochucovanie, poťahovanie čokoládou atď. Vykazuje vždy dokonalé výsledky. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, mmícháme kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Včelí vosk, ružové korenie, grécky červený šafrán / Krokos Kozanis, mandarínka, egreše, citrón, rebarbora, jablko Granny Smith, portské, ovocné pivo, javor, karamel, píniové oriešky, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Kúsky horkej čokolády 350 g, čokoláda na pečenie F30135 vyrobené holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.
Čokoládové kúsky Chocolate Chunks určené ako doplnok ku cupcakes, cookies a tortám! Vďaka svojej receptúre sa čokoláda nerozpúšťa a je vhodná na pečenie. Znáša vysokú teplotu v rúre, a preto ju možno pridať do pripravovaného cesta. Máte radi, keď Vám niečo chrumká vo Vašich cupcakes, cookies alebo tortách? Potom vyskúšajte čokoládové kúsky od FunCakes. Kúsky sú k dispozícii v tmavej, mliečnej a bielej farbe a sú vyrobené z pravej belgickej čokolády! Práca v kuchyni nie je tá najjednoduchšia, takže si vyberte tie najlepšie produkty – každé Vaše pečenie potom bude malým umeleckým dielom! V dôsledku teplotných rozdielov sa môžu kusy počas prepravy a skladovania roztaviť. Stále je možné použiť, majú len mierne zmenený tvar. Postupujte podľa pokynov na obale. Ak hľadáte menšie kúsky čokolády, nájdete ich v našej ponuke ako čokoládové šošovky FunCakes. Sú úplne rovnaké, len o niečo menšie. Vyberte si produkt šitý na mieru Vašim potrebám.
Obsah: 350 gramov.
Príprava: Pred pečením pridajte požadovaný počet kusov priamo do vybraného konečného produktu (napr. Cesto na sušienky).
Zloženie: cukor, kakaová hmota (33%), kakaové maslo (8%), emulgátor: E322 sója), prírodná aróma (vanilka). Alergény sú * tučne . Môže obsahovať stopy *mlieka. Tento produkt má certifikáciu Halal.
Skladujte pri teplote medzi 8 ° C a 20 ° C na suchom mieste v uzavretej nádobe.
Do úschovne
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.