Kuchárske čiapky pre profesionálnu gastronómiu

Kuchárske čiapky v sortimente nášho internetového obchodu Gastromania.sk sú vybrané výrobky, ktoré sa vyznačujú najvyššou kvalitou spracovania – s dôrazom na najmenšie detaily. Výrobky sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zaisťujú, že čiapky si zachovávajú svoj tvar. Tento typ doplnkov by sa mal používať v profesionálnych stravovacích zariadeniach, napríklad v reštauráciách, baroch, hotelových kuchyniach, jedálňach, kantínach, ale aj v nemocniciach, školách a škôlkach a v cateringových spoločnostiach. Na trhu vynikajú neobvyklým materiálom, ktorý je odolný voči škvrnám a iným nečistotám.

Čítať viac >

Profesionálne kuchárske čiapky

Naša ponuka zahŕňa klasické kuchárske čiapky, ktoré sú ideálne pre kuchárov v profesionálnych gastronomických zariadeniach aj čiapky v iných podobách. Jedným z nich je vysoká kuchárska čiapka, ktorá sa vyznačuje efektnými tvarmi a rozhodne na seba upozorňuje. Tento model sa osvedčí pri prezentáciách a gastronomických prehliadkach. Ďalším obľúbeným typom sú sieťované čiapky, ktoré sa odporúčajú všetkým zamestnancom hotelov, reštaurácií a stravovacích zariadení. Toto riešenie je ideálne pre vonkajšie akcie, pretože šilt poskytuje účinnú ochranu proti vetru a slnečnému žiareniu. Vďaka tomu, že je výrobok vybavený sieťkou na hornej časti hlavy, zaisťuje vetranie a zároveň udržuje vlasy v pevnej polohe, vďaka čomu práca prebieha v sterilných a hygienických podmienkach.

Kuchárske čiapky v ponuke internetového obchodu Gastromania.sk!

Máme aj papierové kuchárske čiapky, ktoré u nás môžete kúpiť za skvelé ceny! Jedná sa o nastaviteľné výrobky, takže ich môžete ľahko prispôsobiť veľkosti Vašej hlavy. Sú nepostrádateľným vybavením každej reštauračnej kuchyne, ktorá sa zameriava na najvyššiu kvalitu služieb a kde pracujú profesionáli. Ak máte záujem o kuchárske čiapky, ktoré sú k dispozícii v našom sortimente, pozývame Vás, na zoznámenie sa s celou ponukou. V prípade akýchkoľvek otázok alebo pochybností sme Vám k dispozícii.