Pec na pizzu od firmy HENDI s indexom 220306 s šírkou 48cm, hĺbkou 42 cm a výškou 19,5 cm je vyrobená z nerezovej ocele. Na rošte s rozmermi 34×34 cm dá piecť pizzu s priemerom 30 cm. Pec má dve vykurovacie telesá, a to horné a dolné, a zásobník na odpad vzniknutý počas pečenia. Pec má časovač na 15 minút.
Do úschovne
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy Gredil, katalógové číslo 782001. Kapacita: 5 x pizza Ø 350 mm. Predný panel je vyrobený z nerezovej ocele, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, šamotové dosky v spodnej časti komory, prevádzka do 500°C, osvetlenie komory, odvetrávací systém pary, možnosť samostatnej regulácie vrchným a spodným výhrevným telesom. Táto rada ponúka veľmi výkonné pece, ktoré sa hodia na pečenie všetkých druhov pízz, zapečených bagiet, krutónov, ľuiche, flanu či crème brûlée. Model je ideálny pre malé a stredné prevádzky.
Do úschovne
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy GGF, katalógové číslo 782100 zo série Compact. Kapacita: 1 x pizza Ø 400 mm. Prevádzka pece do 500°C, šamotové dosky v spodnej časti komory, osvetlenie komory, možnosť samostatnej regulácie výhrevných telies, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, predný panel je vyrobený z nerezovej ocele. Táto rada pecí je určená na pečenie základných druhov pízz, zapečených bagiet, krutónov, quiche, flanu či crème brûlée. Model je ideálny pre malé a stredné prevádzky.
Do úschovne
Do úschovne
Do úschovne
Podstavec pod pec na pizzu od firmy HENDI s indexom 226797 s rozmermi 97,7×81,6×96,7 cm je vyrobený z nerezovej ocele. Podstavec je vhodný pod pece zo série Kitchen Line.
Do úschovne
Dvojkomorová pec na pizzu CT 200, Bartscher 2002020 je nevyhnutný prvok vybavenia každej pizzerie. Dvojkomorová pec je najlepším riešením pre malé lokály, ktoré nemajú dostatok miesta a neprodukujú veľké množstvo pizze. Môžete v nej upiecť až 8 pízz súčasne o priemere 30 centimetrov. Je vyrobená z ocele, je jednoduchá v obsluhe a udržiavaní čistoty. Má nastaviteľný horný a dolný ohrievač, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu podľa pečeného cesta. Samotná komora pece je vyrobená z ohňovzdornej šamotovej dosky.
Do úschovne
Dvojkomorová pizza pec, elektrická od výrobcu GGF zo série E-Line, katalógové číslo 781502. Kapacita: 8x pizza Ø 300 mm. Predný panel je vyrobený z nerezovej ocele, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, šamotové dosky v spodnej časti komory, prevádzka do 500°C, osvetlenie komory, odvetrávací systém pary, možnosť samostatnej regulácie vrchným i spodným výhrevným telesom. Táto rada ponúka veľmi výkonné pece, ktoré sa hodia na pečenie všetkých druhov pízz. Pec je ideálne riešenie pre stredne veľké gastronomické prevádzky.
Do úschovne
Dvojkomorová pizza pec, elektrická od výrobcu GGF zo série F-Line, katalógové číslo 781602. Kapacita: 8 x pizza Ø 360 mm. Predný panel je vyrobený z nerezovej ocele, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, šamotové dosky v spodnej časti komory, prevádzka do 500°C, osvetlenie komory, odvetrávací systém pary, možnosť samostatnej regulácie výhrevnými telesami, systém s viacerými výhrevnými telesami.
Do úschovne
Podstavec pod pizza pec, skrutkovaný z nerezovej ocele, katalógové číslo 782010. Je vhodný pre typy: 782001, 782002.
Do úschovne
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy GGF, katalógové číslo 782120 zo série Compact. Kapacita: 2 x pizza Ø 400 mm. Prevádzka pece do 500°C, šamotové dosky v spodnej časti komory, osvetlenie komory, možnosť samostatnej regulácie výhrevných telies, opláštenie vyrobené z lakovanej nerezovej ocele v čiernej farbe, predný panel je vyrobený z nerezovej ocele. Táto rada pecí je určená na pečenie základných druhov pízz, zapečených bagiet, krutónov, quiche, flanu či crème brûlée. Model je ideálny pre malé a stredné prevádzky.
Do úschovne
Dvojkomorová pec na pizzu NT 921, Bartscher 2002121 je nevyhnutný prvok vybavenia každej pizzerie. Táto dvojkomorová pec je najlepším riešením pre veľké zariadenie, ktoré produkujú veľké množstvo pizze. Môžete v nej upiecť až 12 pízz súčasne o priemere 30 centimetrov. Je vyrobená z ocele, je jednoduchá v obsluhe a udržiavaní čistoty. Má nastaviteľný horný a dolný ohrievač, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu podľa pečeného cesta. Samotná komora pece je vyrobená z ohňovzdornej šamotovej dosky.
Do úschovne
Pec dvojkomorová na pečenie pizze, značky GGF, patriaca do línie E-Štart Line, s plášťom vyrobeným z načierno lakovanej ocele. Produkt o katalógovom čísle 781302 nájde svoje uplatnenie v každej pizzerii, a taktiež v reštaurácii či hoteli. Zariadenie je vybavené predným panelom z nerezovej ocele, z jednej strany ryhovaným šamotom, osvetlením komory, komín odvádzajúcim páru, možnosťou nezávislého ovládania horného a spodného ohrievače, kapacita 8×32 cm. Pracovný teplotný rozsah do 500 ° C.
Do úschovne
Dvojkomorová pec na pizzu NT 502, Bartscher 2002028 je nevyhnutný prvok vybavenia každej pizzerie. Dvojkomorová pec je najlepším riešením pre malé lokály, ktoré nemajú dostatok miesta a neprodukujú veľké množstvo pizze. Môžete v nej upiecť až 8 pízz súčasne o priemere 30 centimetrov. Je vyrobená z ocele, je jednoduchá v obsluhe a udržiavaní čistoty. Má nastaviteľný horný a dolný ohrievač, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu podľa pečeného cesta. Samotná komora pece je vyrobená z ohňovzdornej šamotovej dosky.
Do úschovne
Jednokomorová pec na pizzu NT621, Bartscher 2002088 je nevyhnutný prvok vybavenia každej pizzerie. Jednokomorová pec je najlepším riešením pre malé lokály, ktoré nemajú dostatok miesta a neprodukujú veľké množstvo pizze. Môžete v nej upiecť až 4 pizze o priemere 30 centimetrov súčasne. Je vyrobená z ocele, je jednoduchá v obsluhe a udržiavaní čistoty. Má nastaviteľný horný a dolný ohrievač, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu podľa pečeného cesta. Samotná komora pece je vyrobená z ohňovzdornej šamotovej dosky.
Do úschovne
Do úschovne
Do úschovne
Do úschovne
V prvom rade by ste mali mať predstavu o prednostiach Vašej pizzerie. Prajete si, aby Vaša pizza mala výnimočnú chuť a bola dokonale prepečená, čo Vám zaistí prísun klientely v širokom okolí? Vaša pozícia na trhu vyžaduje nielen dosiahnuť kvalít Vašej konkurencie, dôležité je dosiahnutie tej správnej chuti a chrumkavosti. Výnimočnosť chuti nezávisí len na skúsenosti kuchára a kvalite surovín, ale aj na výbere toho správneho zariadenia. Len za týchto predpokladov môžete dosiahnuť vysnený cieľ. Predstavu na otvorenie Vašej výnimočnej pizzerie už máte. Teraz je potrebné vyriešiť kúpu tej správnej pizza pece. Vychádzame zásadne z rozmerov pizzy a počtu tepelných komôr, v závislosti od kapacity podniku. Najbežnejšie parametre tepelných komôr na elektrické a plynové pizza pece:
Ak sme sa už rozhodli v rámci výberu vhodnej vyhrievacej komory, ďalšou dilemou sa stáva cena zariadenia a jeho napájací zdroj.
Naši zákazníci sa často pýtajú, prečo cenový rozdiel medzi pecou značky X a pecou značky Y, ktoré majú podobné rozmery a kapacity, dosahuje niekedy až 400%. Nikto z Vás určite nechce utrácať len za umiestnenie loga známeho talianskeho výrobcu na vonkajšej strane výrobku. Pritom si nie sme stopercentne istí, či vyššia cena pece môže mať až taký veľký vplyv na najchutnejší gastronomický zážitok. Ako dovozca a distribútor pizza pecí môžeme s plnou zodpovednosťou skonštatovať, že cena zariadenia sa vždy odráža na jeho kvalite, a tým aj na kvalite pizzy. Z toho nakoniec plynie aj spokojnosť Vašich zákazníkov. Tu uvádzame niekoľko konkrétnych argumentov.
Väčšinou sa tieto vady vyskytujú súčasne vo výrobkoch nižšej cenovej kategórie. Stáva sa len zriedkakedy, že v lacnejšom variante pizza pece nenájdeme žiadnu z vyššie popísaných vád.
Domáca pizza pec splní svoj účel predovšetkým vtedy, keď je používaná na domáce účely. Neexistuje domáca rúra, ktorá by bola schopná upiecť kvalitnú pizzu pri parametroch na úrovni 200-250°C. Kompaktné pizza pece vyrábané firmou PIZZAMASTER sú ideálnym riešením na domáce použitie. Hodia sa taktiež do menších gastro zariadení. Výhodou týchto pecí je vyššia dosiahnuteľná teplota (350°C a voliteľné verzie až 500°C). Renomovaný výrobca garantuje najvyššiu kvalitu, pekný a moderný dizajn a jednoduché použitie.
Každý, kto prevádzkuje vlastné reštauračné zariadenie si je dobre vedomí toho, že dopyt po kvalitnom zariadení je sprevádzaná rovnako veľkou ponukou stravovacích priestorov. A práve konkrétne špecializácie na konkrétnu kuchyňu je najväčšia šanca na úspech. Koniec koncov, expert na všetko je odborník na nič. Najlepším riešením je, nájsť medzeru v ponuke a snažiť sa jej vyplnením naplniť potreby zákazníka. To samozrejme obnáša veľké výdaje na profesionálne vybavenie a kvalitný riad. Medzi toto vybavenie patrí napr. pece na pizzu, ktoré vám v našom obchode ponúkame. Talianska pizza je koniec koncov jedným z najobľúbenejších jedál v Slovensku a možno i na celom svete. Z tohto dôvodu existuje veľa reštaurácií s rýchlym občerstvením, kde sa nekladie dôraz na kvalitu, ale na množstvo vydaných jedál denne. Tu je nutné sa zamerať na stále narastajúcu modernú klientelu, ktorá túži po jedinečnej chuti a tiež vzhľadu servírovaných pokrmov.
Aby sme dosiahli požadovanej spokojnosti zákazníka, nestačí len krásne usporiadať a zariadiť samotné priestory, kde sa zákazníci stravujú. Je tiež nevyhnutné vybrať vhodné vybavenie do samotnej kuchyne. Mali by ste investovať do naozaj kvalitných pecí na pizzu. Na trhu existuje mnoho rôznych modelov, preto dbajte na výber. Moderná a funkčná rúra nemusí vždy spĺňať vaše očakávania a cena nemusí ísť vždy ruka v ruke s ozajstnou kvalitou.
Každý si nájde v našom obchode to svoje podľa svojich potrieb. Pre menšie zariadenia bude vhodná menšia pec na pizzu (napríklad od firmy Hendi), v ktorej ľahko a rýchlo pripravíte pizzu pre jedného. Vďaka svojej konštrukcii z vysoko kvalitnej nerezovej ocele je veľmi trvanlivá a má vynikajúce výhrevné vlastnosti. Užitočné doplnky k tejto peci pridávajú na jej kvalite, napr. časovač. Výhrevné telesá sú v hornej i spodnej časti pece, takže pizza sa bude piecť rovnomerne. Hodia sa tiež na rozmrazovanie.
Pokiaľ je našou ambíciou prevádzkovať väčšiu pizzeriu, pec na pizzu Bartscher CT 100 je pre nás ideálnou voľbou. Šamotová vnútorná časť, ktorá udržiava vysokú teplotu a termostat, ktorý umožní vyhriať pec až na 400 stupňov nie sú jedinou výhodou tohto zariadenia. V peci môžete piecť tiež domáci chlieb, ktorý v ponuke jedálneho lístka vypadá vždy dobre. Pokiaľ sa naša reštaurácia špecializuje na pečenie pizze, je potrebné vybaviť kuchyňu väčším množstvom spotrebičov. Dobrým riešením budú viacposchodové pece. Napr. Hendi XL Plus 44 je veľmi objemná pec s možnosťou použitia oboch pecí súčasne. Má atraktívny vzhľad – povrch pece je vyrobený z nerezovej ocele, odolné voči poškrabaniu, ktorá má navyše skvelé výhrevné vlastnosti. Steny pece sú vyplnené minerálnou vlnou, šamotovým obkladom a výhrevnými telesami v spodnej i hornej stene. To zaručí profesionálne pečenie v najvyššej kvalite. Navyše je každá pec vybavená samostatným termostatom, ktorým sa dá individuálne nastaviť teplota každej komory zvlášť.
Pretože kvalita takého zariadenia, ktorého životnosť a funkčnosť počas prevádzky môžete ľahko previesť na peniaze, mali by byť pri výbere pece opatrní. Je dobré voliť pri nákupe miesto, ktoré je overené. Internetový obchod gastromania.sk ponúka veľký výber pecí na pizzu, ktoré sú jedinečné svojím spracovaním a originalitou. Všetky ponúkané produkty pochádzajú od najväčších svetových výrobcov, ktorí majú skvelú povesť potvrdenú mnohoročnou pôsobnosťou na trhu. Gastromania.sk je ich oficiálnym distribútorom na slovenskom trhu. Máme veľkú ponuku produktov a záručnú podporu.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.