Kladívko na mäso šéfkuchára.
Do úschovne
Dvojfunkčný, profesionálny tenderizér Victor zvláčňuje, zmäkčuje a zlepšuje kvalitu mäsa. Pri správnom použití tenderizéru sa strata prírodných štiav minimalizuje, a korenie je priamo prenášané do tkaniva mäsa. Znížená spotreba času – štvornásobne v porovnaní s tradičným používaním kladivka na mäso. Tenderizér Victor vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaistia úspech v každej kuchyni. Poznámka: opatrne pri umývaní – ostrie je veľmi ostré.
Do úschovne
Dvojfunkčný, profesionálny tenderizér Victor zvláčňuje, zmäkčuje a zlepšuje kvalitu mäsa. Pri správnom použití tenderizéru sa strata prírodných štiav minimalizuje, a korenie je priamo prenášané do tkaniva mäsa. Znížená spotreba času – štvornásobne v porovnaní s tradičným používaním kladivka na mäso. Tenderizér Victor vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaistia úspech v každej kuchyni. Poznámka: opatrne pri umývaní – ostrie je veľmi ostré.
Do úschovne
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.