Firma Cas sa zaoberá mimo iné tiež výrobou elektronických váh. Bola založená v roku 1983 v Južnej Kórei. Cas Corporation je v gastronomickom priemysle uznávaná vďaka vysokej kvalite svojich zariadení, ktoré sú vyrábané za použitia tých najmodernejších technológií a vyznačujú sa spoľahlivosťou a inováciou. Hlavný produkt tejto značky – elektronické váhy – sa od roku 1987 exportujú na gastronomický trh do väčšiny krajín sveta. Gastronomické zariadenia firmy Cas sú známe vďaka svojim inováciám, napr. v roku 1991 skonštruovali vlastnú meraciu jednotku – tenzometer. V roku 2000 firma Cas obdržala Evropský Certifikát o overení pravosti. Všetky dôležité značkové produkty majú medzinárodné certifikáty ako sú: OIML, NTEP, TUV, CSA, NSC a pod. Kórejskému výrobcovi záleží na tom, aby jeho zariadenia spĺňali všetky potrebné požiadavky a normy týkajúce sa bezpečnosti a použiteľnosti. Na slovenskom trhu pôsobí spoločnosť už od roku 2004. Od tejto doby sa rýchlo stali jedným z vodcovských producentov v oblasti elektronických váh. Neskôr, od roku 2006, spoločnosť rozšírila svoj sortiment v Slovenskej republike o špeciálne etiketovacie váhy a priemyslové váhy.

“Vážime svet” – to je motto spoločnosti, ktorá sa zameriava na neustály vývoj a tým splniť očakávanie nielen svojich zákazníkov z rôznych krajín, ale tiež stanoviť nové trendy a zároveň si udržať konkurencieschopné ceny. Pre spoločnosť Cas Corporation je veľmi dôležitý rešpekt ku koncovému zákazníkovi a preto poskytujú plnú servisnú podporu zakúpených produktov. Všetko gastronomické vybavenie tejto značky je veľmi ľahké k obsluhe, je odolné a vyrobené z pevných materiálov. Starostlivo spracované, kvalitné komponenty, spoľahlivosť a univerzálnosť sú požadované vlastnosti v gastronomickej oblasti. V kombinácii s odolnosťou, bezporuchovým chodom a funkčnosťou sa na náš trh dostávajú produkty, ktoré vydržia náročnú prevádzku veľa rokov.

V našom internetovom obchode Gastromania SK ponúkame kvalitné gastronomické vybavenie, ktoré výrazne uľahčí prácu vo veľkých reštauráciách i menších gastronomických prevádzkach.